Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluire ŞOC în direct: ”Negoiţă nu mai e patron la Dinamo!”

VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluire ŞOC în direct: ”Negoiţă nu mai e patron la Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport, fostul mare internaţional român, Dănuţ Lupu a făcut o dezvăluire interesantă la Sport Center cu Dan Udrea.

”Eu chiar nu înţeleg ce poate să vândă. Totuşi, el spune că vinde ceea ce are. Domnul Negoiţă nu mai e patron de mult la Dinamo, el nu mai semnează!” a anunţat fostul mare jucător al ”câinilor”. Lupu a comentat conflictul dintre conducerea clubului Dinamo şi suporterii alb-roşilor: ”Ceea ce au făcut suporterii nu e normal şi nu e nici frumos. Dacă se duc şi nu le place filmul se duc şi bat regizorul, actorii? Asta e echipa la ora actuală, domnul Negoiţă a şi spus că vrea să o vândă. Trebuie să înţeleagă că atât poate domnul Negoiţă la ora actuală” a mai spus Dănuţ Lupu, în direct la Telekom Sport

”Niciodată nu am auzit de străinii de la Dinamo până au ajuns la Bucureşti”

Lupu a atacat şi politica internă a clubului dinamovist în ceea ce priveşte tinerii: ”Dinamo, de patru, cinci ani joacă în fiecare an finala la U19, la U21. Aţi urmărit vreodată unde au dispărut acei jucători? Vă spun eu. Aproape jumătate dintre ei sunt vânduţi. Cât au fost Miriuţă, Contra, Andone se băteau acolo nu erau în halul acesta. Niciun antrenor din ultimii cinci ani, în afară de Gigi Mulţescu, care a luat nişte copii şi i-a promovat atunci iar imediat după Dinamo i-a dat gratis sau i-a împrumutat în stânga şi în dreapta, toţi antrenorii care au venit au avut o politică proastă. Ţin de scaun că antrenează la Dinamo şi la Dinamo se vor rezultate au gafat prin aducerea unor jucători care să mă scuze cei care i-au adus, nu am auzit niciodată de ei până au ajuns la Bucureşti. Străini de fotbal nu sunt. Sunt amatori. Ştiţi de ce nu sunt străini? Sunt legitimaţi, au contracte de profesionişti” a mai spus Lupu la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...