Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | E poreclit ”Cristiano Ronaldo” şi o laudă pe Dinamo: ”E o echipă foarte mare”. Îţi mai aduci aminte de el?

VIDEO EXCLUSIV | E poreclit ”Cristiano Ronaldo” şi o laudă pe Dinamo: ”E o echipă foarte mare”. Îţi mai aduci aminte de el?

Dinamo București

Comentarii

Elis Bakaj a jucat puţin la Dinamo, dar clubul din Ştefan cel Mare i-a rămas aproape de inimă albanezului. Bakaj joacă acum în Belarus, la Shakhtyor Soligorsk, dar s-a reîntâlnit cu fosta echipă în cantonamentul din Antalya. Echipa lui Bakaj şi dinamoviştii împart acelaşi hotel în Turcia.

E poreclit ”Cristiano Ronaldo de Albania” pentru stilul în care execută loviturile libere şi a jucat, în urmă cu opt ani, la Dinamo. ”Câinii” i-au rămas şi acum aproape lui Bakaj.

Nu prea mai sunt jucători de atunci, dar ştiu de Danciu, de doctor şi ceva lume care munceşte în club. Vorbesc tot timpul cu ei. Dănciulescu e un băiat care m-a ajutat mult cât am fost la Dinamo. Sunt sigur că va face o treabă bună ca director.

Sunt 8-9 ani de când am jucat la Dinamo şi m-am schimbat mult. Am învăţat limba română când jucam la Dinamo şi o ştiu şi acum. Cred că vorbesc bine şi mă înţelege foarte bine lumea. Când am timp liber chiar vin în România, mă simt foarte bine la Bucureşti.

Sunt mândru că am jucat la Dinamo. Este o echipă foarte mare în România. Ştiu că în ultimii doi, trei ani nu trec printr-o perioadă foarte bună, dar sunt sigur că Dinamo o să revină foarte repede”, a spus Bakaj pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bakajdinamointerviu 

viewscnt
Articole similare