Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Echipa care se bate la promovare cu U Cluj şi Petrolul şi vrea să revină în Liga 1 după 21 de ani de absenţă: "Ne aşteaptă un retur de forţă"

VIDEO EXCLUSIV | Echipa care se bate la promovare cu U Cluj şi Petrolul şi vrea să revină în Liga 1 după 21 de ani de absenţă: "Ne aşteaptă un retur de forţă"

Liga 2

Comentarii

Viorel Moldovan a preluat-o în vară pe Chindia Târgovişte şi multe etape din turul ligii secunde a fost pe primul loc, având o serie lungă de meciuri fără înfrângere. Chindia a terminat anul pe locul 5 şi chiar dacă se bate la promovare cu echipe de tradiţie precum U Cluj şi Petrolul, Moldovan este conştient că pericolul poate să vină şi din altă parte.

Ultima oară când oraşul Târgovişte a avut o echipă în Liga 1 a fost în sezonul 1997-1998. Atunci Chindia termina pe locul 16, peste Jiul Petroşani şi Sportul Studenţesc, dar tot retrograda în Divizia B. În acel sezon, echipe precum FC Argeş, Oţelul Galaţi şi FC Naţional terminau pe locurile europene, în timp ce Rapid încheia pe locul doi, într-un campionat câştigat de Steaua. 

"Din punctul meu de vedere, sunt mulţumit până în momentul de faţă vizavi de ceea ce am realizat la Târgovişte. Ne aşteaptă un retur de forţă şi sper ca la finalul acestui retur să îndeplinesc obiectivul, acela de a promova. Vom vedea unde vom fi", a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

"Contracandidatele mele... cred că aici ar trebui să mai enumerăm câteva echipe. Atât Snagov, cât şi Clinceni sunt echipe foarte bune şi nu degeaba au rămas acolo în fruntea clasamentului. Deci este o competiţie foarte echilibrată, clasamentul este comprimat... noi, de pe primul loc la finalul acestui sezon de toamnă, am ajuns până pe locul 5, la două puncte de primul loc, de Snagov. Deci se pot întâmpla foarte multe. Presiunea există nu numai pe aceste echipe sau pe echipele care au suporteri. Mă refer aici la Cluj şi la Petrolul, echipe care trebuie neapărat să fie în prima ligă fotbalistică din punct de vedere al suporterilor, al tradiţiei", a mai spus Moldovan, despre rivalele din Liga a 2-a. 

Afla mai multe despre: chindia targovisteviorel moldovanpromovareliga 2liga 1 

viewscnt
Articole similare