Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Echipa de care se tem jucătorii de la CFR Cluj: ”Acolo e cel mai greu să joci” Cum vede Djokovic lupta la titlu

VIDEO EXCLUSIV | Echipa de care se tem jucătorii de la CFR Cluj: ”Acolo e cel mai greu să joci” Cum vede Djokovic lupta la titlu

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport şi a analizat contracandidatele CFR-ului la titlu în Liga I. Mijlocaşul campioanei e conştient că ardelenii vor avea o misiune extrem de grea în 2019.

Mijlocaşul croat al CFR-ului a recunoscut că FCSB s-a întărit prin transferul lui Florentin Matei şi i-a lăudat pe Hagi şi Mangia. Djokovic a dezvăluit şi meciul de care se teme cel mai tare.

FCSB are o echipă de mare valoare, jucătorii au mult talent şi maturitate. Au început cu un transfer bun, l-au luat pe Florentin Matei, toată lumea îl cunoaşte, a jucat foarte bine la Astra. La Viitorul, se ştie, e un antrenor foarte bun, echipa joacă tot timpul cu mare calitate, iar în faza ofensivă e foarte periculoasă. Mai apoi, este şi Craiova, au şi ei antrenor bun, jucători cu calitate şi un public fantastic care îi ajută. Cred că va fi un campionat foarte echilibrat şi va fi vorba de ce faci pe teren.

Orice meci din Liga I este un meci greu. Şi echipele din zona de playout au nevoie de puncte. Cred că meciul cu Craiova va fi cel mai greu. Am jucat acolo de câteva ori şi am câştigat doar o dată, în Supercupă. E şi un motiv în plus când joci cu o echipă care are publicul aşa tare de ai impresia că joacă în 12 jucători de câmp”, a spus Damjan Djokovic, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: djokoviccfrfcsbliga 1craiovatitluhagi 

viewscnt
Articole similare