Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Eu sunt dependent de un lucru". Modul prin care Ianis Hagi poate pleca de la Viitorul: "Numai el ia decizii"

VIDEO EXCLUSIV | "Eu sunt dependent de un lucru". Modul prin care Ianis Hagi poate pleca de la Viitorul: "Numai el ia decizii"

Farul Constanța

Comentarii

Subiectul plecării lui Ianis Hagi este din nou de actualitate, în special datorită faptului că fiul "regelui" a fost conovcat în premieră la echipa naţională, pentru meciurile din Liga Naţiunilor cu Lituania şi Muntenegru. Gică Hagi a dezvăluit cum poate pleca fiul său de la Viitorul.

"Eu sunt dependent de un lucru, am investit în jucător. Jucătorul e cel mai important", a declarat Gică Hagi, întrebat fiind dacă în cazul unei oferte bune pentru Ianis, jucătorul va fi cedat. 

Totuşi, "Regele" admite că la Viitorul jucătorul ia decizia în cazului transfer, iar el poate doar să îi ofere sfaturi: "Primul lucru e să discut cu el şi cu familia lui, să vedem ce doreşte. În cazul nostru, numai el ia decizii. Numai el, întotdeauna. El ascultă, dar ia deciziile numai el. I-am cultivat acest lucru"

În continuare, Hagi este de părere că Fiorentina a greşit în cazul lui Ianis. Căpitanul lui Viitorul a fost cumpărat în 2016 pentru 2 milioane de euro, dar s-a întors la începutul acestui an, pentru că nu a reuşit să se impună în echipa mare de la Firenze. 

1,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi potrivit site-ului transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagitransfer 

viewscnt
Articole similare