Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ghionea despre explozia unui internaţional român: "Este doar o chestiune de timp"

VIDEO EXCLUSIV | Ghionea despre explozia unui internaţional român: "Este doar o chestiune de timp"

Stranieri

Comentarii

Sorin Ghionea a urmărit întreaga ascensiune a lui Răzvan Marin şi spune despre fotbalistul lui Standard Liege că va face pasul curând către o echipă dintr-un campionat mai puternic.

Sorin Ghionea a fost coleg de cameră la Steaua cu Petre Marin şi mai apoi la Viitorul cu fiul fostului fundaş de bandă al roş-albaştrilor, Răzvan Marin. În acest moment, mijlocaşul lui Standard Liege este cel mai bine cotat jucător român. Răzvan este evaluat la 7 milioane de euro. 
 
"Era doar o chestiune de timp să ajungă la acest nivel pentru că Răzvan de când îl cunosc a crescut într-un climat sănătos într-o familie care l-a educat extraordinar de bine. A plecat la o vârstă fragedă din România într-o ţară străină cu reguli în care dacă nu dai totul pentru sport şi nu eşti serios nu ai câştig de cauză. El a făcut aceste lucruri şi nu întâmplător e unul dintre puţinii români care joacă constant meci de meci, are evoluţii favorabile, prestaţii din ce în ce mai bune şi e în atenţia altor cluburi mai puternice decât cel din Belgia şi sunt convins că e doar o chestiune de timp până va face pasul către o echipă de top pentru că merită din toate punctele de vedere" a spus fostul fotbalist al Stelei. 
 
Sorin Ghionea şi-a adu aminte la microfonul Telekom Sport de câteva momente de neuitat petrecute alături de familia Marin.  
 
"Cât am stat la Steaua era un copil care venea, îi plăcea fotbalul, îmi aduc aminte un episod când am jucat cu Real Madrid pe Bernabeu, a venit şi înaintea meciului, a stat cu noi în cameră a dormit cu Petre în pat" a dezvăluit Ghionea. 
 
 
 

Afla mai multe despre: ghioneasteauarăzvan marin 

viewscnt
Articole similare