Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Haţegan a obosit!” Explicaţia greşelilor din derby-ul FCSB - Craiova! Balaj: ”Mi-au trebuit ani de zile să înţeleg”

VIDEO EXCLUSIV | ”Haţegan a obosit!” Explicaţia greşelilor din derby-ul FCSB - Craiova! Balaj: ”Mi-au trebuit ani de zile să înţeleg”

Superliga

Comentarii

Fost arbitru internaţional, Cristian Balaj pune greşelile de arbitraj de la partida FCSB - Universitatea Craiova pe seama oboselii acumulate de brigada de arbitrii. Ovidiu Haţegan a ”bifat” 4 meciuri în 10 zile.

Pe 21 martie Haţegan a oficiat la partida Belgia - Rusia, scor 3-1 din preliminariile Euro 2020. Două zile mai târziu a fost la centru la meciul dintre Al Hilal şi Ohod din campionatul Arabiei Saudite, iar pe 26 martie brigada lui Ovidiu Haţegan a arbitrat amicalul de la Praga dintre Cehia şi Brazilia încheiat cu scorul de 1-3. Seria celor patru partide conduse într-un interval de 10 zile s-a încheiat duminică seară, pe Arena Naţională, la meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

Cele mai multe greşeli le-am făcut când veneam de la meciuri internaţionale şi eram obosit. Schimbam trei avioane, aveam o zi de pauză, după care arbitram. Mi-au trebuit ani să înţeleg de ce greşeam în meciurile acelea. Am ajuns să fac hârtie la Comisia de arbitrii şi i-am rugat să nu mai fiu delegat după meciurile internaţionale”, a declarat Cristi Balaj în emisiunea Sport Center. 

Afla mai multe despre: hateganbalaj 

viewscnt
Articole similare