Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | În cârje, chemat la un meci de Liga a 2-a de prietenul Marica. Selecţionerul Contra, la prima apariţie după operaţie

VIDEO EXCLUSIV | În cârje, chemat la un meci de Liga a 2-a de prietenul Marica. Selecţionerul Contra, la prima apariţie după operaţie

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a apărut pentru prima oară pe un stadion, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală în Spania. Selecţionerul a venit la invitaţia lui Ciprian Marica la meciul de Liga a 2-a, dintre Daco-Getica şi Farul Constanţa. Marica, fostul său coleg de la naţională, s-a bucurat să îl vadă, chiar dată fiind situaţia fostului jucător.

"Cosmin a venit în cârje, m-am bucurat şi s-a bucurat şi el să fie şi el pe o asemenea vreme frumoasă. Unde ne este nouă mai bine decât pe stadion? Ne-am bucurat amândoi să vedem un meci de Liga a 2-a, din păcate asta e situaţia şi nu avem decât să muncim, pentru că asta trebuie să facem şi să sperăm că vom putea face lucruri frumoase la Constanţa", a declarat Ciprian Marica, după meciul pierdut de echipa sa, 0-3, cu Daco-Getica. 

Patronul de la Farul a vorbit şi despre următorul meci al României, care se va disputa fără spectatori: "Cea mai proastă decizie şi cea mai proastă sancţiune care poate exista vreodată sunt aceste partide cu porţile închise.  Nu înţeleg aceste sancţiuni, consider că fotbalul este pentru spectatori şi este mult mai trist fără ei în tribună"

Afla mai multe despre: cosmin contraciprian maricaliga a 2-aechipa nationala 

viewscnt
Articole similare