Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone nu îi dă nicio şansă lui Mourinho la Manchester United: "Numai o minune să se întâmple"

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Andone nu îi dă nicio şansă lui Mourinho la Manchester United: "Numai o minune să se întâmple"

Manchester United

Comentarii

Manchester United este la un pas de a se califica în faza eliminatorie din Liga Campionilor, dar în campionat sunt mari probleme pentru echipa antrenată de Jose Mourinho, care se află pe locul 7 într-un campionat dominat de rivalii locali, Manchester City, antrenaţi de marele rival al portughezului, Pep Guardiola. Chiar dacă "diavolii" au şanse mari de calificare dintr-o grupă în care mai fac parte Juventus şi Valencia, Ioan Andone nu îi vede un viitor strălucit lui "Mou".

Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari, expliă cum tehnicianul portughez poate pune prea multă presiune pe jucătorii săi, iar acest lucru poate duce la nereuşitele lui pe banca "diavolilor", în ciuda faptului că United are la dispoziţie aproape un buget nelimitat. 

Aflat în studioul UEFA Champions League, la Telekom Sport, Andone nu i-a dat nicio şansă de reuşită lui Mourinho, nici în campionat, acolo unde se află deja la o distanţă foarte mare faţă de liderul City (14 puncte). Nici în Liga Campionilor nu crede că va reuşi o performanţă extraordinară, pentru că îi va fi greu atunci când va da de o forţă a Europei, în fazele mai avansate ale competiţiei. 

Rivala lui Manchester United, Manchester City joacă de la ora 22:00, în deplasare, la Lyon, într-un meci transmis pe Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: ioan andonejose mourinhomanchester uniteduefa champions leagueliga campionilorpremier league 

viewscnt
Articole similare