Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Lupescu, cu lacrimi în ochi la 50 de ani: ”Mi-aş fi dorit să fie şi tata aici!” Discursul emoţionant al Kaiserului

VIDEO EXCLUSIV | Lupescu, cu lacrimi în ochi la 50 de ani: ”Mi-aş fi dorit să fie şi tata aici!” Discursul emoţionant al Kaiserului

Diverse

Comentarii

La împlinirea vârstei de 50 de ani, Ionuţ Lupescu nu a dus lipsă de prieteni: foştii săi colegi au venit din toate colţurile lumii, pentru a-i fi aproape într-un moment atât de special. Vizibil emoţionat, Lupescu nu şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a vorbit despre tatăl său, care a decedat anul trecut.

Ionuţ Lupescu a avut un discurs emoţionant în faţa tuturor celor care au venit să sărbătorească alături de el împlinirea vârstei de 50 de ani. Le-a mulţumit foştilor colegi şi foştilor antrenori, dar a avut un mesaj special pentru un invitat surpriză. Simona Halep a venit la eveniment pentru a fi aproape de Lupescu, iar acesta i-a dedicat o bună parte din discurs. 

"În a doua zi după ce am pierdut alegerile, am primit un sms, care am rămas profund impresionat, nu mă aşteptam şi m-a invitat la meciul ei. Am fost imediat încântat, bineînţeles că m-am dus şi am văzut acolo câtă fericire a creat, câtă emulaţie crează pentru România şi nu numai. Şi în seara asta vreau special s-o salut şi să-i spun: bine ai venit, Simona Halep!

Pentru că majoritatea de aici sunt foşti sportivi, ştiu prin ce treci, sănătate multă, că e foarte important, să nu ai parte de probleme şi anul viitor s-o iei din nou de la capăt, să-i pui pe toţi la zid, pentru că noi avem mare încredere în tine. Îţi mulţumim încă o dată!", a spus Ionuţ Lupescu.

De la aniversare a lipsit însă unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa fostului internaţional. Tatăl său, Culae Lupescu, a încetat din viaţă anul trecut. "Mi-aş fi dorit să fi fost şi tata", au fost cuvintele rostite de Ionuţ Lupescu.

Un alt moment deosebit a fost şi acela în care toţi invitaţii au urmărit un clip în care a fost prezentat cazul unui tânăr cu grave probleme medicale. Ionuţ Lupescu şi-a exprimat dorinţa ca toţi cei care au venit la ziua lui să nu-i ofere cadouri, ci să doneze bani pentru acest caz umanitar. 

Afla mai multe despre: ionut lupescuaniversareact caritabilbani 

viewscnt
Articole similare