Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Majda Mehmedovic îşi ia adio de la România cu lacrimi în ochi: "Îmi vor lipsi multe persoane de aici"

VIDEO EXCLUSIV | Majda Mehmedovic îşi ia adio de la România cu lacrimi în ochi: "Îmi vor lipsi multe persoane de aici"

Handbal

Comentarii

După trei ani petrecuţi în România, timp în care a câştigat cu CSM Bucureşti două tilturi, trei cupe şi o Supercupă, Majda Mehmedovic se pregăteşte pentru o nouă aventură în carieră. Se întoarce acasă, în Muntenegru, la Buducnost. Înainte de plecare, extrema stângă a acceptat provocarea Telekom Sport de a-şi lua la revedere de la România într-un mod special. A desenat o carte poştală cu cele mai frumoase amintiri din ţara noastră.

Majda şi-a amintit cum a decis să vină la CSM Bucureşti, dar şi de ce se întoarce acasă.
 
"Nu ştiam foarte multe despre România. Aveam experienţa de la Buducnost, când am lucrat cu Adriana Ţăcălie, apoi cu Cristina Neagu şi auzisem despre Bucureşti şi despre România doar de la ele. Bineînţeles, doar lucrurile bune mi le-au spus. Aşa că am fost foarte entuziasmată să vin aici şi să cunosc mai bine această ţară, mentalitatea celor de aici. Cu fiecare zi, totul a fost mai uşor. Şi în sfârşit pot să spun că m-am îndrăgostit de acest oraş şi de această ţară. Pentru mine au fost trei ani fantastici. Acum, când m-am gândit la viitor şi, în principal, la echipa naţională, am decis să mă întorc acasă" a povestit handbalista. 
 
Singurul regret al muntenegrencei este că în acest sezon CSM a ratat titlul în România şi prezenţa în Final Four. 
 
"Bineînţeles că este dificil, mai ales că acesta este primul Final Four pe care îl văd de pe canapea, de acasă. A fost greu. Dar cred că fiecare dintre noi poate lua unele lucruri pozitive din acest sezon şi să încerce să nu mai repete greşelile. CSM a semnat din nou cu jucătoare bune şi cred că vor avea o echipă bună. Sper, de fapt sunt sigură că ne vom reînâlni în Final Four. Asta dacă nu ne vom întâlni în grupele principale. Serios acum, cred că vor avea o echipă bună în special datorită venirilor lui Carmen Martin şi Linea, care practic sunt deja jucătoarele CSM-ului. Au mai jucat aici, nu sunt străine de această echipă. Este important ca la CSM să vină şi jucătoare din echipa naţională a României, iar atunci vor avea o echipă cu adevărat puternică" a mai spus jucătoarea din Muntenegru.
 
Nu îi plac despărţirile, dar Majda a avut un mesaj înainte de plecare. 
 
"Îmi vor lipsi multe persoane de aici, în special colegele alături de care am petrecut trei ani. îmi vor lipsi şi oamenii pe care i-am întâlnit în afara handbalului şi toate momentele prin care am trecut împreună. Aceste lucruri sunt greu de găsit şi într-un fel sunt tristă că plec, dar şi fericită pentru că ştiu că am la cine să mă întorc aici. Nu mă pricep la a îmi lua la revedere, aşa că nu este un la revedere. Sper că am făcut o treabă bună. Sper că sunt mulţumiţi de mine pentru că am jucat mult şi pentru că azi am fost şi mi-am luat la revedere, le-am spus mulţumesc pentru totul şi vă mulţumesc şi vouă pentru susţinerea din aceşti trei ani. Vă mulţumesc din suflet!" a încheiat sportiva de  28 de ani. 
 
 
 

Afla mai multe despre: mehmedoviccsm bucureştimuntenegru 

viewscnt
Articole similare