Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mircea Lucescu a depistat care este slăbiciunea nemţilor şi o va transmite şi tricolorilor! Il Luce merge în Italia pentru semifinală

VIDEO EXCLUSIV | Mircea Lucescu a depistat care este slăbiciunea nemţilor şi o va transmite şi tricolorilor! Il Luce merge în Italia pentru semifinală

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu va asista la partida România U21 - Germania U21. Fostul selecţioner al Turciei a recunoscut că a luat decizia de a merge la semifinala cu nemţii datorită atmosferei create la meciurile cu Croaţia, Anglia şi Franţa.

"Eu sunt pregătit, sper ca jucătorii şi antrenorul să fie pregătiţi. Sunt pregătit pentru că, umrărind meciurile anterioare şi văzând tribunele pline de români şi entuziasmul cu care au susţinut echipa, m-a stimulat şi pe mine să devin un bun suporter la acest meci, care este destul de important. Orice meci este special. Nemţii se laudă sus şi tare că sunt mai buni, mai tari decât noi, dar eu cred că le e frică. Atunci când o echipă îşi creează astfel de motivaţii suplimentare au frică de echipa noastră. Ai noştri trebuie să facă acelaşi joc atent, dezinvolt, cu mare spirit de luptă şi cu siguranţă vor reuşi, eu sunt acolo să îi aplaud." a declarat Mircea Lucescu la plecarea spre Italia. 

Lucescu spune că succesul naţionalei de tineret i se datorează, în mare măsură, lui Gică Hagi, 

"Noi avem jucători foarte talentaţi şi depinde doar cum îi educăm şi cum îi creştem, cum îi îndreptăm pe drumul spre performanţă. A fost un moment favorabil în care Viitorul le-a obligat şi pe celelalte echipe să se gândească la jucătorii tineri, pentru  că au demonstrat că jucătorii tineri pot face faţă şi în Serie A. Ei au fost cei care au stimulat destul de mult şi cu un Hagi, care are o experienţă foarte bună. Nu uitaţi că el a debutat cu mine la 17 ani şi eu m-am luptat tot timpul, cu toţi antrenorii, să dea credit jucătorilor tineri.  A mai făcut-o şi Boloni, şi Piţurcă. Dar acum specialiştii noştri nu puteau să nu se gândească că fotbalul românesc are resurse extraordinare şi jucători de mare talent. Se va vorbi despre această generaţie, ca despre o generaţie specială, nu ştiu ce termen o să îi dea. Dar jucătorii depind de modul în care îi promovezi, îi creşti, îi educi, îi ajuţi şi de cum rişti cu ei. Tineretul îţi dă întotdeauna înapoi tot cei îi dai tu. Eu sunt antrenor şi noi trăim din performanţele elevilor noştri, indiferent de naţionalitatea lor.

 Orice meci este special. Nemţii se laudă sus şi tare că sunt mai buni, mai tari decât noi, dar eu cred că le e frică. Atunci când o echipă îşi creează astfel de motivaţii suplimentare au frică de echipa noastră. Ai noştri trebuie să facă acelaşi joc atent, dezinvolt, cu mare spirit de luptă şi cu siguranţă vor reuşi, eu sunt acolo să îi aplaud. 

Afla mai multe despre: mircealucescubolognameciromaniagermania 

viewscnt
Articole similare