Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu intervine în confictul Hagi - Răzvan: "Îl înţeleg pe Gică!" Unde îi dă dreptate Il Luce fiului său şi ce îi transmite "Regelui"

EXCLUSIV | Mircea Lucescu intervine în confictul Hagi - Răzvan: "Îl înţeleg pe Gică!" Unde îi dă dreptate Il Luce fiului său şi ce îi transmite "Regelui"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre replica dură dată de Gheorghe Hagi lui Răzvan Lucescu, precizând că declaraţia fiului său a fost înţeleasă greşit, dar şi că îl înţelege pe fostul decar al naţionalei, în condiţiile în care este implicat sentimental şi nu numai în creşterea actualei generaţii.

Mircea Lucescu a plecat astăzi spre Italai, acolo unde va susţine naţionala U21 a României în semifinala cu Germania.



Il Luce spune că Răzvan Lucescu nu a greşit când a precizat că doar "cinci, şase" jucători din actuala generaţie U21 pot face faţă imediat şi la seniori, dar e convins că şi restul vor reuşi să facă pasul spre echipa mare în anii următori.

"Astea-s nişte... Pesemne că şi Răzvan avea dreptate. Ei sunt într-un context favorabil, sunt apropiaţi unii de alţii, au jucat împreună şi la juniori. Vor urma anii în care se vor detaşa puţin valoric. Să nu uităm că ei se confruntă cu jucători de aceeaşi vârstă. Dar când se vor confrunta cu jucători de 32 de ani , jucători de mare valoare internaţională, vor face cu greu faţă. Pot să facă faţă imediat, aşa cum a spus şi Răzvan, 5-6 jucători. Pe ceilalţi îi aşteaptă acelaşi lucru, dar poate puţin mai târziu.

Pe Hagi îl înţeleg, pentru că sunt copiii lui şi speră ca toţi să joace cum şi eu am sperat ca toţi jucătorii de la Hunedoara, pe care i-am promovat, să ajungă mari. Sau cei de la Dinamo. Au ajuns 10 la echipa naţională care a mers la Campionatul Mondial din 1990. Erau 10 de la Dinamo!"
, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescuhagirazvan lucescunationala 

viewscnt
Articole similare