Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Miriuţă anunţă apocalipsa la Dinamo: "Se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare"

VIDEO EXCLUSIV | Miriuţă anunţă apocalipsa la Dinamo: "Se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare"

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă pregăteşte duelul cu fosta sa echipă pe care o va întâlni din postura de antrenor a lui Hermannstadt. Partida îi găseşte pe sibieni peste câini în clasament.

Vasile Miriuţă a început anul pe banca lui Dinamo, dar în finalul lui va fi adversar al câinilor. 
 
"Nu e gând de revanşă, mi-am asumat ce s-a întâmplat la Dinamo, dar am fost singurul care am facut-o pe plan sportiv. Sunt la Hermannstadt, demult nu m-am simţit aşa bine undeva ca antrenor , vom încerca să scoatem maximum din acest joc. Nu suntem favoriţi, ei au un antrenor foarte bun. Pentru noi a venit acest duş rece cu Voluntari, unii jucători au revenit cu picioarele pe pământ , ne-am crezut zmei să spun aşa. Suntem o echipă mică, nu ne gândim la playoff, trebuie să ne întărim la iarnă şi să ne vedem de treaba noastra, salvarea de la retrogradare" a spus antrenorul lui Hermannstadt. 
 
Dinamo e la 9 puncte de play-off şi Miriuţă anunţă ce îi aşteaptă pe dinamovişti dacă ratează obiectivul.
 
"Dacă Dinamo nu va intra în playoff se va lupta cu celelate şapte echipe să rămână în Liga I, mai ales la cât suntem de aproape unele de altele. Şi în playout va fi care pe care. Dacă ne uităm pe ultimii 5 ani nu e întâmplare că Dinamo nu ar ajunge pentru a doua oară la rând în playoff" a încheiat Miriuţă. 
 
 
 

Afla mai multe despre: hermannstadtdinamomiriutaplay-offplay-out 

viewscnt
Articole similare