Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Moruţan, dărâmat după ce a fost schimbat după doar 27 de minute. Cum a reacţionat Teja când l-a văzut că revine de la vestiare

VIDEO EXCLUSIV | Moruţan, dărâmat după ce a fost schimbat după doar 27 de minute. Cum a reacţionat Teja când l-a văzut că revine de la vestiare

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost destul de afectat de faptul că Mihai Teja l-a schimbat la pauza meciului cu Sepsi, deşi în introdusese în minutul 18. Tânărul mijlocaş al FCSB-ului a fost încurajat de toţi cei aflaţi pe bancă şi a fost îmbrăţişat de Mihai Teja.

Olimpiu Moruţan a trăit la FCSB o nouă experienţă neplăcută. La meciul cu Sepsi, câştigat de FCSB cu 2-0, a fost introdus în minutul 18, după ce s-a accidentat Mihai Pintilii. Însă a fost schimbat la pauză. Mijlocaşul de 19 ani a părut afectat de schimbare şi a revenit abătut pe bancă. În tentativa de a-l încuraja, Mihai Teja l-a îmbrăţişat.



La interviurile de după meci, Teja a explicat motivul pentru care l-a schimbat pe Moruţan şi discursul a fost destul de tăios:

”Se întâmplă. Când intri şi nu joci bine, este normal. Ce era să fac? Nu era să rămân cu un jucător care nu joacă foarte bine 90 de minute. Îmi doream să câştig meciul. El e un tânăr de perspectivă, un fotbalist foarte bun. Cu siguranţă va înţelege asta, îl va căli, e o experienţă care va trece şi cu siguranţă pe viitor îi va folosi”, a explicat Teja.

Moruţan n-a fost însă menajat nici de Gigi Becali: Noi nu stăm după Moruţan, noi avem de câştigat campionatul. La anul stăm după el. Intră acolo, greşeşte, nu greşeşte, nicio problemă. Acum avem de câştigat un campionat. Nu mai este timp de promovat jucători.

(Dacă îl afectează psihic) Nu e problema noastră la ora asta Moruţan, că îl afectează, nu îl afectează. Pentru noi, problema acum este câştigarea campionatului. Că îl afectează, e problema lui.  Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deştept. Înţelege că era în plus pe teren, pierdea toate mingile. Nu poţi să câştigi campionatul cu copii”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsb 

viewscnt
Articole similare