Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | N-a suflat în faţa Regelui! Hagi şi-a vărsat nervii pe unul dintre angajaţii de la Viitorul: ”Băi, mânca-ţi-aş, chiar aşa?!”

VIDEO EXCLUSIV | N-a suflat în faţa Regelui! Hagi şi-a vărsat nervii pe unul dintre angajaţii de la Viitorul: ”Băi, mânca-ţi-aş, chiar aşa?!”

Farul Constanța

Comentarii

Dezamăgit de modul în care a fost criticată echipa sa pentru prestaţia din meciul cu Astra, Gică Hagi a făcut spectacol la finalul partidei. A stat puţin la interviuri, a dat doar ”bună seara” la conferinţa de presă, iar apoi a încheiat prin a-şi vărsa nervii în faţa unui angajat al clubului din Ovidiu.

Imediat după terminarea jocului cu Astra, Gică Hagi a fost anunţat de criticile pe care echipa sa le-a primit după partida de la Ovidiu şi a cedat nervos la interviuri.

Mai mult, Hagi a stat puţin şi la conferinţa de presă, acolo unde şi-a explicat supărarea, iar înainte să plece de la stadion şi-a mai descărcat furia cu un monolog în faţa unui angajat care nici măcar nu s-a mişcat în timp ce ”Regele” îşi striga dezamăgirea.

Ce dracu, niciunul să nu amintească cu ce jucători intră Viitorul şi vorbesc de cum am jucat. Cum ce-a jucat Viitorul, băi, mânca-ţi-aş, că a construit, a pasat. Chiar nu vedeţi fotbal? Ce rost are să mă mai prezint”, a spus Hagi înainte să plece de la stadion.

Afla mai multe despre: hagiangajatviitorulconferinta,  

viewscnt
Articole similare