Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nistor vrea să plece de la Dinamo. "Sunt la vârsta potrivită!" Care e visul căpitanului din Ştefan cel Mare la 30 de ani

VIDEO EXCLUSIV | Nistor vrea să plece de la Dinamo. "Sunt la vârsta potrivită!" Care e visul căpitanului din Ştefan cel Mare la 30 de ani

Fotbal

Comentarii

Dan Nistor a revenit în 2018 la Dinamo, dar nu vrea să mai rămână prea mult. Are un vis pentru anul în care împlineşte 31 de ani.

Dan Nistor se află la a doua aventură de la Dinamo, singurul club cu care mijocaşul de 30 de ani a reuşit, de altfel, să câştige vreun trofeu - Cupa Ligii în sezonul 2016 - 2017. Se ştie despre Nistor că nu a jucat fotbal la nivel profesionist până la 20 de ani.

Pentru prima dată în prima ligă a ajuns acum 9 ani, când a semnat cu Pandurii Târgu Jiu. Doar trei ani mai târziu s-a transferat în Ligue 1, la Evian, dar nu s-a adaptat. A prins doar trei meciuri. A fost împrumutat la Târgu Jiu şi apoi transferat definitiv înapoi. A urmat prima experienţă la Dinamo, apoi CFR Cluj şi, din nou, Dinamo. 

Întrebat dacă se gândeşte să mai joace în străinătate sau vrea să se retragă de la Dinamo, Nistor  a declarat la microfonul Telekom Sport: "Normal că te gândeşti, n-am o vârstă aşa înaintată, doar 30 de ani şi zic eu că sunt la vârsta potrivită pentru a mai reuşi un transfer în străinătate, dar vedem ce ne va oferi viitorul!"

Până să ajungă să aibă oferte din străinătate, Nistor luptă alături de Dinamo pentru o clasare cât mai bună în playout-ul Ligii I. După cinci etape disputate, ocupă locul doi şi are trei puncte sub locul unu, ocupat de Gaz Metan. 

Dinamo - FC Botoşani se joacă luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: dinamonistorplayout 

viewscnt
Articole similare