Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Nu cumva eu greşesc?” Cornel Dinu, atac dur la Dan Petrescu: ”E un cârcotaş!”

VIDEO EXCLUSIV | ”Nu cumva eu greşesc?” Cornel Dinu, atac dur la Dan Petrescu: ”E un cârcotaş!”

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu l-a atacat pe Dan Petrescu, după partida dintre Poli Iaşi şi CFR Cluj, scor 2-1.

În cadrul emisiunii Minutul 91, expertul Telekom Sport, Cornel Dinu l-a pus la zid pe antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu despre care a spus că este ”cârcotaş” şi că ”mereu caută scuze”:

”Este pur şi simplu cârcotaş în aprecierile pe care le face. El nu e de vină niciodată, echipa are nişte scuze... nu văd nicio scuză. Repet, a avut opt jucători noi în teren, trebuia să existe o anumită prezenţă. Ar trebui să îi dea de gândit ceea ce se petrece în lume, mai ales că el este un tip care provine din Anglia, a jucat destul de mult acolo.

Lui îi trebuie să îi dea în primul rând de gândit şi să plece de la el. Nu cumva eu, Dan Petrescu, greşesc că schimb jucătorii, că nu am probabil cea mai inspirată formulă de a-i pregăti, nu ştiu să-i rulez, nu ştiu să creez conţinutul antrenamentelor, astfel încât toţi să fie la acelaşi nivel de prezenţă fizică, de acţiune tactică?” a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe