Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Omul record în Liga I povesteşte seara magică: "Am revăzut de foarte multe ori golurile mele"

VIDEO EXCLUSIV | Omul record în Liga I povesteşte seara magică: "Am revăzut de foarte multe ori golurile mele"

Dinamo București

Comentarii

Primul italian care a reuşit un hattrick în Liga I a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport despre momentele speciale din partida cu U Craiova. Mattia Montini a adus măcar pentru o zi zâmbetul pe faţa fanilor dinamovişti, greu încercaţi în această toamnă.

Mattia Montini a povestit pentru Telekom Sport clipele trăite după momentul în care a scris istorie în fotbalul românesc. 
 
"Am revăzut de foarte multe ori golurile marcate. Poate sună banal, dar al doilea gol marcat a fost unul frumos. A fost marcat dintr-o acţiune pe contraatac, am fost foarte curajoşi. Cu siguranţă nu voi reuşi de fiecare dată să marchez o triplă, dar obiectivul meu este să joc cu determinare" a spus vârful despre performanţa lui istorică. 
 
Montini l-a învins pe Pigliacelli de trei ori în respectiva pertidă. Portarul oltenilor este exact omul cu care s-a consultat înaintea să vină în Ştefan cel Mare. 
 
"El mi-a vorbit de Dinamo, mi-a spus că este un club important iar eu ştiam de Dinamo. Mi-a spus însă că în acest moment echipa trece printr-un moment dificil , nu stă bine în clasament. Eu am acceptat însă aceste condiţii şi am venit să joc, să-mi impun jocul şi să realizez ceva şi în afara Italiei. Cu Pigliacelli am vorbit prin mesaje, nu credea nici el că voi marca un hattrick, dar ăsta este fotbalul. Mi-a zis că puteam marca doar două, nu trei, două erau de ajuns iar eu i-am zis că puteam înscrie şi patru goluri" a încheiat italianul de 26 de ani. 

Afla mai multe despre: montinidinamopigliacellicraiovarednic 

viewscnt
Articole similare