Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Pentru Tamaş victoria cu Serbia este obligatorie şi nu contează cine şi cum marchează. "Cu şpiţul, pe sub teren. Victorie să fie"

VIDEO EXCLUSIV | Pentru Tamaş victoria cu Serbia este obligatorie şi nu contează cine şi cum marchează. "Cu şpiţul, pe sub teren. Victorie să fie"

Echipa națională

Comentarii

Gabriel Tamaş, proaspăt revenit la echipa naţională, este de părere că victoria cu Serbia este obligatorie şi pentru a obţine acest rezultat pozitiv, nu contează cine şi cum înscrie.

Întrebat de Telekom Sport ce ar prefera dintr-un egal spectaculos cu goluri şi o victorie la limită cu Serbia, jucătorul lui Hapoel Haifa este sincer: "O victorie la limită, cu şpiţul să dăm gol, să meargă pe sub teren. Nu contează, victorie să fie. 

Nu contează (n.r. cine înscrie). Şi cine e în poartă. Tătăruşanu sau Pantilimon sau Niţă, şi ei să dea gol. Să intre şi mister în teren să dea gol. Şi Lobonţ să dea gol, nu contează", a declarat Tamaş, mai în glumă sau mai în serios. 

Fundaşul central în vârstă de 34 de ani a subliniat încă o dată că rezultatul este mult mai important decât modul în care este obţinut. "Contează ce scrie pe tabelă la sfârşit. Mie mi-ar plăcea să joc cel mai prost, adică să joace echipa mea cel mai prost, cel mai slab fotbal, dar să câştige mereu". 

Afla mai multe despre: gabriel tamasechipa nationalaromania serbialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare