Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Piţurcă îl distruge pe Burleanu. Cum se negociază un salariu la FRF: "Ei sunt amatori. Ştiam că mă mint"

VIDEO EXCLUSIV | Piţurcă îl distruge pe Burleanu. Cum se negociază un salariu la FRF: "Ei sunt amatori. Ştiam că mă mint"

Fotbal

Comentarii

Piţurcă îl susţine pe Lupescu la alegerile FRF. Are motivele sale pentru alegerea făcută, deşi a lucrat cu Burleanu în urmă cu patru ani. Despărţirea de echipa naţională în 2014 nu a fost plăcută pentru Piţurcă, deşi antrenorul a avut o ofertă fabuloasă de la Al Ittihad - două milioane de dolari anual.

"I-am spus lui Bodescu, dar mai mult în glumă. <<Dacă îmi dublaţi salariul, îmi faceţii 50 de mii de euro pe lună, rămân>>. Şi el îmi spune <<A, păi, stai să vorbesc cu Burleanu>>. Apoi, a venit la mine şi mi-a spus: <<Da, suntem de acord, dar numai dacă ieşi pe primul loc în grupă>>. Eu ştiam că vor să scape de mine. După meciul cu Argentina, a venit în cabină şi m-a asigurat că nu va fi nicio problemă, adică a minţit şi în sensul ăsta" , a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Victor Piţurcă a fost primul selecţioner din mandatul de preşedinte al lui Răzvan Burleanu. L-au urmat Iordănescu, Daum şi Contra, iar la tineret au fost cinci nume în patru ani. 

"Ei sunt amatori. Aşa că, dacă nu le place lor un antrenor sau dacă vine cineva şi le şopteşte că unul nu e bun, ei îl dau afară imediat" , a continuat Piţurcă.

Afla mai multe despre: al ittihadvictor piturcarazvan burleanufrffederatia romana de fotbal 

viewscnt
Articole similare