Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Porumboiu, atac agresiv la adresa arbitrilor: „A ajuns ”Brichetă” să facă delegările, care era mai bandit decât ăsta”

VIDEO EXCLUSIV | Porumboiu, atac agresiv la adresa arbitrilor: „A ajuns ”Brichetă” să facă delegările, care era mai bandit decât ăsta”

Superliga

Comentarii

Fostul arbitru Adrian Porumboi a avut o reacţie vehementă la adresa lui Haţegan, care a greşit grav la partida Astra - CFR Cluj, anulând un gol perfect valabil gazdelor, la scorul de 0-0.

”Explicaţie logică.... nu există niciun fel de explicaţie, cu atât mai puţin logică.

Un gol marcat în condiţii perfect regulamentare. În primul rând portarul se întoarce cu spatele, nu-l atinge atacantul de la echipa gazdă. Cum să dai fault la faza asta?!

Mă rog, pentru mine nu mai e o surpriză. Nu mă mai surprind de mult evoluţiile lui Haţegan. Am avut şi eu... Nicolae e la grupa mică pe lângă ce am păţit eu cu Haţegan... 

Ştiam că are o anumită afecţiune, să-i spunem aşa.

Eu spun de patru ani să nu-i mai arbitreze, dar îl deleagă, dacă a ajuns ”Brichetă” să facă delegările, care era mai bandit decât ăsta, aşa că despre ce vorbim... Cum să-l delegi când ştiai că a avut atâtea antecedente, meciuri în care i-a avantajat, campioane stabilite şi ...”, a spus Adrian Porumboiu în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: porumboiu 

viewscnt
Articole similare