Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Prostituate în dosarul ”Mită pentru arbitri”? Bogaciu a spus tot în direct: ”Spuneau că mi-au adus o `patură` scumpă”

VIDEO EXCLUSIV | Prostituate în dosarul ”Mită pentru arbitri”? Bogaciu a spus tot în direct: ”Spuneau că mi-au adus o `patură` scumpă”

Fotbal intern

Comentarii

Acuzat în dosarul ”Mită pentru arbitri” că primea drept mită inclusiv dame de companie la hotelurile la care era cazat, Aurelian Bogaciu şi-a expus punctul de vedere în direct la Telekom Sport.

Fostul arbitru susţine că nimeni nu poate demonstra acest lucru şi că nicio persoană nu i-a rostit numele, pe interceptări vorbindu-se despre un anume „ăla mic”.

„Federaţia Română de Fotbal închiria camere pentru arbitri la un hotel. Eu eram delegat la FC Argeş cu Steaua şi mă trimiteau la „X” hotel. Cât de nebun poţi să fii tu ca arbitru să te duci la un hotel închiriat de Federţia Română de Fotbal şi să mă duc eu să-mi aducă nu ştiu cine pături (n.r. - dame de companie)...

Este o discuţie între o persoană şi o altă persoană în care îi spune că i-au adus lui Bogaciu o pătură. Scumpă! Şi când am intrat pe proces am zis că vreau să văd şi eu ce înseamnă o pătură scumpă. Ce înseamnă, că vreau să ştiu şi eu. Pentru că şi eu am o soţie, am un copil.

Niciodată nu a fost rostit numele Bogaciu. În toate stenogramele niciuna, niciodată nu a fost spus Bogaciu. A spus „ăla mic”! Care-i „ăla mic” domnule? Spune că „ăla mic” e ăla!”, a spus Bogagiu în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: aurelian bogaciu 

viewscnt
Articole similare