Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Revedere cu emoţii între Dejan Savicevic şi Miodrag Belodedici. Ce reacţii au avut la final

VIDEO EXCLUSIV | Revedere cu emoţii între Dejan Savicevic şi Miodrag Belodedici. Ce reacţii au avut la final

Special

Comentarii

Dejan Savicevic, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Muntenegru, a participat la un dineu la care s-a întâlnit, printre alţii cu Miodrag Belodedici - cel pe care l-a avut coleg la Steaua Roşie Belgrad.

Dejan Savicevic, fostul mare jucător al Stelei Roşii Belgrad şi al lui AC Milan, a participat la un dineu la care s-a întâlnit cu membrii FRF. Printre ei a fost şi Miodrag Belodedici, alături de care Savicevic a avut una dintre cele mai mari realizări din carieră, câştigarea Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad. Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Muntenegru spune că îi era dor să se vadă cu fostul său coleg:

”Am luat cina cu prietenii mei, cu Răzvan, am vorbit despre problemele pe care le avem noi, pe care le au ei. Suntem prieteni buni. (n.r. întrebat despre cea mai frumoasă amintire cu Belodedici) Cu siguranţă finala Cupei Campionilor şi victoriile pe care le-am obţinut apoi în cupele europene. Am avut doi ani şi jumătate superbi împreună la Steaua Roşie Belgrad. (n.r. întrebat dacă i-a fost dor de el) Sigur, un jucător extraordinar, un om deosebit, un băiat de ispravă”, a declarat Dejan Savicevic pentru Telekom Sport.



Miodrag Belodedici s-a declarat şi el foarte încântat de revederea cu Dejan Savicevic şi spune că are amintiri foarte frumoase cu fostul jucător al lui AC Milan.

”Mi-era dor să-l văd, nu ne-am văzut de atunci, de ultima dată când au venit aici, dar am fost şi eu la Muntenegru (n.r. în preliminariile pentru CM 2018). Dar mi-era dor şi chiar vorbeam că ce bine că nu joacă el astăzi. Avem amintiri multe multe şi frumoase, am fost 3 ani-3 ani şi jumătate împreuna la Steaua Roşie şi avem amintiri frumoase. Trofee, în fiecare an avem câte un trofeu şi naţional, şi internaţional, am avut [...] Şi ei au probleme ca si noi, fotbalul lor au la fel, probleme cu cluburi, cu copiii, creşterea jucătorilor, ca şi noi”, a spus Beldodedici pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dejan savicevicsteaua rosie belgradmiodrag belodediciromaniamuntenegru 

viewscnt
Articole similare