Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Speranţe pentru revenirea Larisei Iordache: "Sper să le demonstreze tuturor" Cu cine se antrenează gimnasta

VIDEO EXCLUSIV | Speranţe pentru revenirea Larisei Iordache: "Sper să le demonstreze tuturor" Cu cine se antrenează gimnasta

Gimnastică

Comentarii

Andreea Răducan aşteaptă ca în jurul Larisei să se construiască echipa care să lupte pentru prezenţa la JO de la Tokyo din 2020. Sportiva de 22 de ani se va pregăti în perioada următoare alături de Mariana Bitang şi Octavian Bellu.

După o serie de accidentări, Larisa Iordache este gata să revină în circuit. 
 
"Ea şi-a dorit foarte mult să revină în gimnastica de performanţă, lucrul cel mai important e ca lucrurile să înceapă treptat, să nu se grăbească cu recuperarea. Aşa cum i-a spus medicul, au fost două intervenţii nereuşite la tendonul ei. Sper ca după operaţia de la Viena totul arată cum trebuie pentru ea şi sper ca acest copil foarte talentat să le demonstreze tuturor că mai poate să facă gimnastică la un nivel înalt şi poate să obţină performanţe foarte importante pentru ea, dar şi pentru România" a lăudat-o Andreea Răducan. 
 
Larisa a început antrenamentele pentru Europenele din Polonia din luna aprilie. În pregătirea competiţiei, ea primeşte o mână de ajutor şi de la cuplul Bellu-Bitang. 
 
"Larisa a comunicat faptul că are nevoie de antrenori care să o strunească şi să o pună pe linia corectă pentru a ajunge într-un timp relativ scurt la ceea ce îşi doreşte, sunt perfect de acord cu ea. A fost alegerea ei. Belu şi Bitang au fost mereu oamenii care au ştiut când să dea o mână de ajutor gimnasticii. Ei au fost oamenii care au susţinut-o în această perioadă după intervenţiile chirurgicale mai puţin reuşite. Larisa a avut încredere în dumnealor şi la momentul acesta, spune doctorul, totul arată foarte bine" a completat preşedintele FRG.
 

Afla mai multe despre: larisa iordacheandreea raducanbellubitang 

viewscnt
Articole similare