Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ungaria îi poartă noroc unei jucătoare de la CSM. "E momentul să arătăm cine suntem!" Ferencvaros - CSM, duminică, 15:30, Telekom Sport 1

VIDEO EXCLUSIV | Ungaria îi poartă noroc unei jucătoare de la CSM. "E momentul să arătăm cine suntem!" Ferencvaros - CSM, duminică, 15:30, Telekom Sport 1

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti joacă duminică al cincilea meci din grupele Ligii Campionilor. Campioana României e la mâna ei. Cu o victorie în faţa lui Ferencvaros, poate reveni pe locul 1 în grupă.

CSM Bucureşti joacă duminică, la Budapesta cu liderul grupei de Liga Campionilor, Ferencvaros. CSM vine după o înfrângere în Champions League, în returul cu Vipers, dar ulterior a câştigat în campionat, miercuri, cu SCM Slatina. A luat 22 de goluri de la echipa olteană şi 31 de la campioana Norvegiei. 

Ultimul nostru meci a fost foarte rău, apărarea a fost foarte slabă, dar asta se întâmplă după 4-5 meciuri, când vine un antrenor nou, vine şi un meci mai rău. Şi îmi pare rău că acesta a fost împotriva lui Vipers, pentru că era un meci foarte important pentru noi, jucam acasă, iar atmosfera a fost uimitoare. Mi-a plăcut tare mult să joc în sala de la Dinamo.

Ca să fiu sinceră, nu cred că este totul chiar atât de rău. Avem un meci nou duminică, avem un meci greu la Ferencvaros şi ştiu cum e să joci acolo. Am fost acolo şi nu am pierdut niciodată un meci în Ungaria. Vom merge acolo şi va trebui să câştigăm acest meci. Ne vom face jocul nostru şi vom scoate un rezultat bun. E momentul să arătăm cu adevărat cine suntem şi cum jucăm”, a spus Dragana Cvijic, pentru Telekom Sport.

După înfrângerea cu Vipers, CSM  a pierdut primul loc în grupa D. A fost depăşită de Ferencvaros, chiar adversarul de duminică. Dacă le învinge pe unguroaice, CSM le egalează la puncte. Ajunge la cota 6 şi dacă victoria va fi la cel puţin trei goluri va trece pe primul loc în grupă. 

Clasament grupa D

1. Ferencvaros              6p 

2. CSM Bucureşti          4p 

3. Vipers                        3 p

4. Bietigheim                 3 p

 

Afla mai multe despre: csmliga campionilorferencvaros 

viewscnt
Articole similare