Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Vedete pe metru pătrat la aniversarea lui Ionuţ Lupescu. I-a adus împreună pe cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc

VIDEO EXCLUSIV | Vedete pe metru pătrat la aniversarea lui Ionuţ Lupescu. I-a adus împreună pe cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc

Special

Comentarii

Ionuţ Lupescu a împlinit duminică 50 de ani şi i-a invitat la ziua lui pe cei importanţi oameni din fotbalul românesc. N-a lipsit nici Simona Halep.

Ionuţ Lupescu a ales să-şi serbeze ziua de naştere într-un cadru elegant, alături de oamenii care i-au fost alături de-a lungul carierei, antrenori, foşti colegi, dar şi actuali mari sportivi ai României. Nu au lipsit de pe listă Mircea Lucescu, Gică Popescu, Ioan Andone, Victor Piţurcă, Cornel Dinu şi nici Simona Halep.

 Fiecare dintre invitaţi a avut câte o urare specială pentru Lupescu. 

"Avem foarte multe amintiri. Am jucat împreună la club, la echipa naţională şi iată suntem tot timpul împreună, ca doi fraţi. Şi vă daţi seama că sunt onorat şi fericit că am un prieten aşa de fidel şi de bun ca el. Îi urez multă sănătate pentru că e cel mai important lucru. Să îşi împlinească dorinţele. E un soţ nemaipomenit, un băiat care a făcut multe pentru fotbal şi sunt sigur că va mai face.  Îi doresc să revină în fotbalul european pentru că acolo îi e locul. În fotbalul românesc din păcate nu avem loc", a declarat Florin Răducioiu.

Întrebat ce îi urează lui Lupescu, Mircea Lucescu a răspuns: "Să ne întâlnim şi peste 50 de ani"

"La mulţi ani, multă sănătate, că de restul se ocupă dumnealui. Mă bucur foarte mult să fiu prezentă la petrecerea dânsului şi o să ne simţim bine cu siguranţă", a declarat şi Simona Halep. 

"L-am cunoscut la 17 ani, când a venit la echipa mare, şi pe el, şi pe Răducioiu. Erau slabi, fotbalişti foarte buni, pentru că nea Mircea Lucescu i-a văzut. Şi uite, trec anii. Asta e viaţa.  Îi doresc tot binele din lume, îi doresc ce-mi doresc şi mie. Să fie sănătos, să se bucure de familia lui şi să realizeze şi profesional ce-şi doreşte cel mai mult", a spus Ioan Andone.

"Incredibil de zboară timpul. Îmi aduc aminte, nu demult, visam să ajungem ca Ionuţ Lupescu. O generaţie fantastică din care Ionuţ a făcut parte. Şi mai mult decât atât, pe lângă faptul că este şi a fost un sportiv fantastic, este şi un om deosebit, căruia îi doresc din suflet la mulţi ani şi multă sănătate, că este mai presus de toate. Şi dacă ai sănătate le poţi face şi rezolva pe toate", a declarat Ciprian Marica. 

Afla mai multe despre: lupescu50 de anianiversare 

viewscnt
Articole similare