Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Victor Piţurcă a explicat pas cu pas cazul Octavian Popescu. A dezvăluit ce salariu de nimic a vrut să-i dea Rotaru la Craiova: „Nu îţi este ruşine?”

VIDEO EXCLUSIV | Victor Piţurcă a explicat pas cu pas cazul Octavian Popescu. A dezvăluit ce salariu de nimic a vrut să-i dea Rotaru la Craiova: „Nu îţi este ruşine?”
Comentarii

Victor Piţurcă a explicat pas cu pas cum l-a pierdut Mihai Rotaru pe Octavian Popescu (18 ani).

Piţurcă s-a înfuriat teribil după ce oficialul alb-albaştrilor l-a făcut mincinos şi l-a numit drept vinovat pentru pierderea noii bijuterii ajunse în curtea lui Gigi Becali, Octavian Popescu.
 
Patronul clubului Universitatea Craiova l-a acuzat pe fostul antrenor că l-a ”împins” pe tânărul fotbalist spre firma de impresariat deţinută de Giovanni Becali, care, ulterior, l-a dus la FCSB.

„Fiecare antrenor care a fost acolo şi-a folosit propria filosofie. Nu aş mai vrea să vorbesc despre Craiova.. Am fost foarte deranjat de ce a spus Mhai Rotaru despre episodul lui Octavian Popescu. Sunt vorbe de păcălici. A încercat să arunce nereuşita lui pe mine.. Că vezi domnule, că eu am avut un rol în plecarea lui Popescu la FCSB. Asta m-a deranjat. Când l-a vazut  Rotaru unde a ajuns Octavian.. a început! Dacă rămânea la Craiova nu era nici în lot, doar dacă rămăneam eu, dar s-a trezit când l-a văzut la FCSB..

„Giovanni Becali doar a profitat de situaţie”

După m-a mai acuzat că vezi domnule eu am vorbit cu Giovanni Becali şi l-am prezentat pe jucător. Dar nu a fost vorba de aşa ceva. M-a întrebat despre el şi i-am „dacă l-am adus la echipa mare îţi dai seama că îmi place”, atât. Cineva de pe acolo, că el aşa procedează, le aruncă pe acolo, i-a băgat în cap. Nu îţi este ruşine? Vă zic eu.

1000 de lei voiau să-i dea salariu la Popescu. Vă daţi seama? Şi Giovanni care nu e în relaţii foarte bune cu Rotaru, a profitat. Rotaru a încercat să mai dea vina şi pe angajaţi.. dar nu e adevărat. Acolo în club există doar doi angajaţi: unul e el şi încă o doamnă, atât”, a mărturisit Victor Piţurcă în direct la Telekom Sport.

  •  Piţurcă a strâns 16 meciuri la Universitatea Craiova: opt victorii, trei remize şi cinci înfrângeri

Afla mai multe despre: octavian popescumihai rotaruvictor piturca 

viewscnt
Articole similare