Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Există Diego şi există Maradona! Fotbalul îl poţi găsi pe internet, pe Diego nu!". Jose Mourinho, cuvinte superbe despre cel care a fost "El Pibe d'Oro"

VIDEO | "Există Diego şi există Maradona! Fotbalul îl poţi găsi pe internet, pe Diego nu!". Jose Mourinho, cuvinte superbe despre cel care a fost "El Pibe d'Oro"
Comentarii

Jose Mourinho (57 de ani) a vorbit, înaintea meciului Tottenham - Ludogoreţ 4-0, despre dispariţia lui Diego Maradona, care s-a stins din viaţă la 60 de ani, miercuri, 25 noiembrie.

"Specialul" şi-a adus aminte despre întâlnirile sale cu Diego Maradona şi a spus că "El Pibe d'Oro" avea două personalităţi, una în Diego şi cealaltă în Maradona. Mourinho a şi explicat la ce se referă. Portughezul a spus că omul Diego a fost cu adevărat special.

”Există Maradona şi există Diego. Despre Maradona nu trebuie să vorbesc pentru că lumea îl ştie şi nimeni nu îl va uita. Diego este diferit. Oamenii care sunt prieteni cu el, oamenii care vorbeau cu el, în vestiare, colegii, aceşti oameni sunt privilegiaţi. Pot să spun că a fost un bun prieten al meu, dar legătura mea cu el era mai mult la telefon şi, bineînţeles, ne-am întâlnit de câteva ori”, a declarat antrenorul portughez.

Mourinho a rostit cuvinte extrem de frumoase despre Diego Maradona, care a murit din cauza unui stop cardiorespirator.



”A avut o inimă foarte, foarte mare şi acela este tipul care îmi lipseşte. Fotbalul lui îl poţi găsi pe Internet, dar pe Diego, nu. Mi-am petrecut ziua spunându-le poveşti jucătorilor mei despre el şi despre timpul pe care l-am petrecut împreună. Acela este tipul care îmi lipseşte.

Şi îmi lipseşte în special telefonul care venea mereu după înfrângeri şi niciodată după victorii. Ştia că după victorii nu am nevoie de telefon, ştia că în momentele dificile era mereu acolo şi spunea mereu după înfrângeri ”Mo, nu uita că eşti cel mai bun” şi avea mereu atitudinea asta. Mi-e dor de Diego”
, a încheiat, emoţionat, Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinhodiego maradona 

viewscnt
Articole similare