Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Explicaţie hilară a lui Toşca după o nouă înfrângere a lui PAOK cu Vidi. "Asta a fost singura problemă". Fundaşul speră la trei puncte cu Chelsea

VIDEO | Explicaţie hilară a lui Toşca după o nouă înfrângere a lui PAOK cu Vidi. "Asta a fost singura problemă". Fundaşul speră la trei puncte cu Chelsea
Comentarii

Fundaşul echipei PAOK Salonic, Alin Toşca, este de părere că singura problemă a formaţiei sale în cele două meciuri pierdute contra campioanei Ungariei, MOL Vidi, este faptul că nu a reuşit să înscrie. La două săptămâni de la eşecul ruşinos suferit pe teren propriu, scor 2-0, PAOK a fost învinsă şi în deplasare, scor 1-0.

"La fel ca în primul meci, a fost o confruntare foarte dificilă, pentru că ei se apără foarte bine. Pur şi simplu ne-au aşteptat, au stat în defensivă şi au jucat pe contraatac. Am făcut o greşeală şi ei au marcat.

În astfel de meciuri trebuie să avem mai multă răbdare, să fim mai calmi şi să încercăm să deschidem astfel de echipe, care doar se apără, şi să încercăm să încriem. În aceste două meciuri nu am reuşit să marcăm, asta a fost singura problemă", a declarat Alin Toşca, la finalul partidei.

În runda a cincea, echipa antrenată de Răzvan Lucescu va înfrunta Chelsea, în deplasare, pe 29 noiembrie. Alin Toşca speră la trei puncte: "Orice se poate întâmpla în fotbal. În acest moment încă avem şanse şi vom lupta până la final".

Pentru PAOK, aceasta este a doua înfrângere suferită în faţa lui MOL Vidi, care a câştigat şi meciul tur din Grecia, cu scorul de 2-0. În urma etapei a patra, PAOK a coborât pe locul al treilea în Grupa L, cu trei puncte, dar păstrează în continuare şanse de calificare. MOL Vidi a acumulat şase puncte şi este a doua în grupa condusă de Chelsea, cu maximum de puncte. BATE Borisov este ultima clasată, cu trei puncte.

Afla mai multe despre: toscaexplicatiepaok 

viewscnt
Articole similare