Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fabbrini a făcut spectacol în partida cu Viitorul: ”Cred că suntem pe drumul cel bun” Ce a spus despre plecarea lui Cosmin Contra

VIDEO Fabbrini a făcut spectacol în partida cu Viitorul: ”Cred că suntem pe drumul cel bun” Ce a spus despre plecarea lui Cosmin Contra

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, în 16-imile de finală ale Cupei României, obţinând astfel calificarea în optimile competiţiei.

Italianul Diego Fabbrini a fost omul meciului. Acesta a reuşit să marcheze două goluri spectaculoase în poarta Viitorului: ”Acest meci a fost bun pentru toată lumea şi este un bun rezultat pentru noi.  Avem două meciuri câştigate consecutiv.  Era important pentru noi fiindcă am avut o serie cu câteva probleme, iar acum cred că suntem pe drumul bun. Trebuie să continuăm această evoluţie pe viitor”

Fabbrini s-a abţinut de la comentarii în privinţa situaţiei colegilor săi, dar şi a antrenorului Cosmin Contra: ”Avem contracte aici. Familia mea stă aici, fiica mea estela şcoală, nu avem nicio problemă. Sigur, sperăm cu toţii, să ni se rezolve problemele şi noi ne gândim să muncim, să ne bucurăm de munca noastră. Nu este o întrebare pentru mine. Trebuie să îl întrebaţi pe Contra sau pe cei de la club. Nu pe mine. În ultimele două meciuri lucrurile au mers bine, am avut rezultate bune. Trebuie să continuăm în acest mod, fiindcă în campionat suntem jos. trebuie să continuăm fiindcă în prima parte am pierdut multe meciuri, iar acum trebuie să urcăm. Vom vedea, vom încerca” a mărturisit italianul.

Dinamo Bucureşti s-a calificat după acest meci în optimile Cupei României alături de Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti. În faza următoare este calificată teoretic şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc .

 

Afla mai multe despre: diego fabbrini 

viewscnt
Articole similare