Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete pentru meciul cu Dinamo. Sute de persoane au făcut cozi uriaşe pentru a prinde un loc la derby

VIDEO | Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete pentru meciul cu Dinamo. Sute de persoane au făcut cozi uriaşe pentru a prinde un loc la derby

FCSB

Comentarii

După zile întregi de negocieri cu reprezentanţii CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea, FCSB va disputa, în cele din urmă, derby-ul cu Dinamo pe arena "Arcul de Triumf".

Meciul FCSB - Dinamo, programat sâmbătă, de la 21:30, în direct la Orange Sport 1, se va juca pe stadionul "Arcul de Triumf", cu o capacitate de doar 8200 de locuri. Astfel, fanii vicecampioanei României au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională pentru a prinde un loc la derby-ul de sâmbătă.

Deşi vânzarea biletelor începe abia la ora 11:00, suporterii FCSB-ului s-au aşezat la rând încă de la primele ore ale dimineţii, iar coada a ajuns rapid la câteva sute de persoane. 

"Eu am venit de la 06:30" , a zis primul suporter aflat la coadă, completat de un alt coleg din coadă: "Iar eu sunt de la 07:00 aici, m-a dat soţia afară din casă".

Pentru acest meci, nu au fost puse în vânzare bilete în mediul online, după cum a anunţat oficialul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, la Orange Sport.

"Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Astfel e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbdinamosteauaghenceamihai stoicaderby 

viewscnt
Articole similare