Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Dinamo şi-au luat rămas bun de la Dusan Uhrin! Cehul, tratat ca un campion la plecarea din Ştefan cel Mare

VIDEO | Fanii lui Dinamo şi-au luat rămas bun de la Dusan Uhrin! Cehul, tratat ca un campion la plecarea din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Fanii din PCH şi-au luat rămas bun de la Dusan Uhrin, după ce tehnicianul ceh a părăsit-o oficial pe Dinamo.

Dusan Uhrin a venit la Dinamo într-una dintre cele mai negre perioade ale clubului şi a salvat echipa, în final confortabil, de la retrogradare. Deşi acesta ar fi vrut să rămână şi conducerea la fel, situaţia financiară de la club l-a motivat pe tehnicianul ceh să se despartă de formaţia din Ştefan cel Mare.

Fanii lui Dinamo şi-au luat rămas bun de la Dusan Uhrin!

Deşi a plecat de la Dinamo, Uhrin a rămas în relaţii bune cu fanii ”câinilor”, iar acesta a trecut prin Ştefan cel Mare pentru a îşi lua la revedere. Ajuns acolo, numele cehului a fost scandat, alături de fraza ”eşti câine până la moarte”.

Tehnicianul venit spre finalul ultimii stagiuni a salvat echipa de la retrogradare şi a reuşit să readucă încrederea echipei. Însă, cu Dinamo în plină insolvenţă, Uhrin nu putea efectua transferurile de care considera că are nevoie şi nici nu putea păstra mulţi dintre jucătorii pe care s-a bazat în sezonul trecut.

Astfel, tehnicianul s-a despărţit de ”câini”, dar a făcut gestul imens de a renunţa la orice pretenţie financiară. În locul său, Dario Bonetti va reveni pe banca din Ştefan cel Mare, pentru a treia oară.

VIDEO | Dusan Uhrin şi fanii din PCH

Afla mai multe despre: dinamopchdusan uhrinuhrin dinamoplecare uhrin 

viewscnt
Articole similare