Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii prezenţi marţi la Arenele BNR au avut parte de o surpriză. Simona Halep le-a susţinut pe românce din tribună

VIDEO | Fanii prezenţi marţi la Arenele BNR au avut parte de o surpriză. Simona Halep le-a susţinut pe românce din tribună

Tenis

Comentarii

Deşi nu a fost prezentă pe tabloul principal la Bucharest Open, Simona Halep a fost în centrul atenţiei la Arenele BNR. Înconjurată de bodyguarzi şi insoţită de Teo Cercel şi de George Cosac, Simona a ajuns la complex în jurul prânzului şi s-a dus direct să vadă finalul meciului dintre Irina Bara şi bulgăroaica Tomova.

„Nu am văzut-o. Sunt prea concentrată în timpul meciului ca să mă uit în tribune. Mă uit la tataă meu, care este şi antrenorul, dar în rest nu mă uit. Îmi pare bine că a venit. Este o onoare, vă daţi seama, să vină numărul 1 mondial şi să te susţina la meci, cred că oricine şi-ar dori lucrul ăsta”, aspus Irina Bara.

După meci, Simona a fost asaltată de fani pentru poze şi autografe. Copiii nici nu au mai ţinut cont ce îi întind liderului mondial pentru a semna. 

La Arenele BNR, Simona s-a întâlnit şi cu Adrian Marcu, antrenorul alături de care şi-a început ascensiunea în tenisul mondial, în 2013.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare