Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fără pauză pentru jucătoarele de la CSM Bucureşti. Neagu, Udriştioiu şi Bazaliu, direct în cantonamentul echipei naţionale

VIDEO | Fără pauză pentru jucătoarele de la CSM Bucureşti. Neagu, Udriştioiu şi Bazaliu, direct în cantonamentul echipei naţionale

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la CSM nu au avut nicio zi liberă după meciul cu Bietigheim din Liga Campionilor. Neagu, Udriştoiu şi Bazaliu au mers în cantonamentul echipei naţionale, care a început pregătirea pentru Campionatul European de Handbal. Primul antrenament a fost unul mai mult de acomodare: Ambros le-a provocat din nou pe fete la un meci de fotbal.

„Normal că e un pic diferit faţă de handbal, folosim picioarele mai mult, dar eu cred că este o încălzire destul de bună pentru noi şi chiar ne face plăcere să încercăm ceva diferit faţă de handbal”, a spus Denisa Dedu la Telekom Sport.

Înainte de a ajunge în Franţa unde va avea loc turneul final, echipa naţională va participa la Trofeul Carpaţi, care se va disputa vineri şi sâmbătă. Echipele participante vor fi România A şi B, Serbia şi Rusia.

Pe 1 decembrie, România va juca primul meci la Campionatul European, împotriva Cehiei. Germania şi Norvegia sunt celelalte adversare ale handbalistelor noastre.

„Obiectivul este să ne pregătim bine, să fim bine, să avem încredere şi voinţă, să fim motivate şi după aceea să luptăm pentru a obţine maximum”, a spus Martin Ambros la Telekom Sport.

Daniela Raţiu: „Va fi un Campionat European destul de greu, sperăm să avem un parcurs cât mai lung şi să ne întoarcem de acolo cu o medalie”.

Afla mai multe despre: nationala de handbal,  

viewscnt
Articole similare