Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza ciudată surprinsă după golul trei marcat de CR7 cu Spania! De ce Pepe îi transmite unuia dintre coechipieri să nu se bucure cu ceilalţi

VIDEO | Faza ciudată surprinsă după golul trei marcat de CR7 cu Spania! De ce Pepe îi transmite unuia dintre coechipieri să nu se bucure cu ceilalţigalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Fanii Portugaliei au surprins un moment inedit imediat după ce Cristiano Ronaldo şi-a completat hat-trick-ul în confruntarea Portugalia - Spania, scor 3-3, iar toţi jucătorii lusitani au sărit să-l felicite pe starul Realului.

Pe o filmare făcută din tribune se vede cum Pepe îi transmite colegului său din defensivă, Jose Fonte, să rămână pe suprafaţa de joc şi să privească astfel meleul format de portughezi de la câţiva metri, fără să participe.

Nu e clar de ce portughezii au procedat în acest fel, însă explicaţia găsită de fani a fost că aceştia s-au temut că, în cazul în care toţi jucătorii părăseau terenul, Spania ar fi putut relua mingea de la centru.

Acest lucru nu e însă stipulat explicit în "Legile Jocului". În regulamentul FIFA se specifică doar faptul că jucătorii trebuie să fie în propria jumătate în momentul în care mingea e reluată de la centru, iar acest lucru se întâmplă numai după fluierul arbitrului. Portarul Rui Patricio rămăsese în propria jumătate, iar teoretic Spania ar fi putut relua jocul dacă şi Fonte ieşea de pe teren, ţinând cont că în terenul Spaniei nu s-ar fi aflat niciun alt jucător.

Afla mai multe despre: regulacampionatul mondialcm 2018fifa 

viewscnt
Articole similare