Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Barcelona - Huesca 8-2. Barca face scorul campionatului, după ce a fost condusă încă din minutul 3

VIDEO | FC Barcelona - Huesca 8-2. Barca face scorul campionatului, după ce a fost condusă încă din minutul 3

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a spulberat-o pe Huesca în etapa a treia din La Liga. Messi şi Suarez au reuşit câte o ”dublă”, iar Ivan Rakitic a marcat cel mai frumos gol al serii. Partida a fost în direct pe Telekom Sport 2

Pe Camp Nou, campioana Spaniei a făcut spectacol în duelul cu micuţa Huesca. Oaspeţii au avut îndrăzneala de a deschide scorul în fieful Barcelonei prin Cucho în minutul 3.

Messi a restabilit egalitatea după 16 minute, iar Barcelona a trecut în avantaj din minutul 23, după ce Pulido şi-a trimis mingea în propria poartă. Luis Suarez a marcat de la limita offside-ului pentru 3-1, dar înainte de pauză, Gallar a redus din nou din handicap.

După pauză, elevii lui Valverde s-au dezlănţuit şi au distrus formaţia oaspete.

Dembele a marcat la patru minute de la reulare, finalizând simplu la colţul lung. Ivan Rakitic a marcat golul de 5-2 printr-o execuţie desprinsă din jocurile FIFA, iar Messi a reuşit ”dubla” după o acţiune plecată de la Ter Stegen şi finalizată de Barca din trei pase.

Jordi Alba a înscris golul 7, după pasa decisivă a lui Leo Messi, argentinianul lăsându-i şansa celui de-al doilea gol al serii lui Suarez în minutele de prelungire când i-a permis uruguayanului să execute lovitura de la unsprezece metri pe care tot el o obţinuse.

FC Barcelona devine lider duoă trei etape în La Liga cu 9 puncte şi golaveraj 12-2. Real Madrid trece pe doi, cu un golaveraj inferior, iar Celta Vigo ocupă cel puţin până la derby-ul Andaluziei de duminică poziţia a treia. 


LIVE | FC Barcelona - Huesca 8-2 (Messi 16, 62, Pulido 23 autogol, Luis Suarez 39, 90+2, Dembele 48, Rakitic 52, Alba 80 / Cucho 3, Gallar 42)


Min 90+2: Gooool Barcelona! Lionel Messi îl lasă pe Suarez să execute lovitura de la unsprezece metri, iar uruguyanul face dubla. Scorul campionatului pe Camp Nou.

Min 90: Penalty pentru Barcelona, Suarez este faultat în careu

Min 80: Goooooool Barcelona!! Messi trece la serviciu şi îl deschide pe poziţie viitoare pe Jordi Alba. Fundaşul stânga marchează fără probleme

Min 62: Gool Barcelona! Lionel Messi face dubla şi majorează avantajul catalanilor la 6-2. Atacul gazdelor a început de la Ter Stegen. Din trei pase, campioana Spaniei marchează!

Min 52: Croatul Ivan Rakitic marchează pentru 5-2. Barcelona se desprinde decisiv şi face spectacol. Execuţia croatului este minunată!

Min 48: Al şaselea gol pe Camp Nou! Ousmane Dembele preia şi marchează nestingherit la colţul lung

PAUZĂ

Min 42: Gol marcat de oaspeţi. Gallar marchează din şase metri. Acesta profită de dezorganizarea din defensiva lui Valverde şi îl învinge pe Ter Stegen

Min 39: Gazdele punctează! Al treilea gol este marcat de uruguayanul Luis Suarez. Oaspeţii cer offside.

Min 23: Barcelona marchează din nou! Pulido îşi trimite mingea în propria poartă: 2-1 pentru gazde.

Min 16: Barcelona restabileşte egalitatea. Rakitic pasează decisiv şi starul argentinian aşează lucrurile la normal

Min 3: Huesca deschide scorul pe Camp Nou! Cucho deviază în poarta lui Ter Stegen şi asistăm la un debut surprinzător de meci în Catalunya


Aseară i-am văzut la treabă pe "galactici", acum e rândul "extratereştrilor" să facă spectacol. FCBarcelona o înfruntă pe Huesca de la 19:30, în direct la Telekom Sport 2.

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Huesca se joacă astăzi, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 2

Barcelona îşi face încălzirea în acest început de sezon. După Alaves şi Valladolid, catalanii vor înfrunta o altă echipă candidată la retrogradare. Nou-promovata Huesca vine pe Camp Nou pentru prima dată din postura de echipă de La Liga. Cele două cluburi s-au mai înfruntat în Cupa Spaniei în urmă cu patru ani. Barcelona se impunea atunci cu 12-1 la general.

Echipele probabile:
FC Barcelona:
Ter Stegen - Sergi, Pique, Lenglet, Alba - Arthur, Busquets, Coutinho - Messi, Suarez, Dembele
Rezerve: Cillessen, Umtiti, Semedo, Rakitic, Arturo Vidal, Malcom, Munir

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Huesca se joacă astăzi, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 2

Huesca: Werner - Miramon, Pulido, Etxeita, Luisinho - Gallar, Melero, Musto, Moi Gomez - Cucho, Longo
Rezerve: Santamaria, Semedo, Sastre, Gabi, Chimy Avila, Insua, Ferreiro, Gurler

Afla mai multe despre: huescafc barcelonala ligareal madrid 

viewscnt
Articole similare