Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FC U Craiova - Rapid 5-0. SHOW total la Severin! Oltenii au distrus Rapidul în derby-ul etapei din Liga 2

VIDEO FC U Craiova - Rapid 5-0. SHOW total la Severin! Oltenii au distrus Rapidul în derby-ul etapei din Liga 2

Rapid

Comentarii

FC U Craiova 1948 a învins-o categoric pe Rapid, scor 5-0. Claudiu Bălan a reuşit o "dublă", iar Diallo, Negru şi Robert Răducanu au marcat celelalte goluri ale craiovenilor

FC U Craiova a făcut spectacol în derby-ul Ligii a doua: a demolat-o pe teren propriu pe Rapid. Echipa lui Nicolo Napoli a deschis scorul repede, prin lovitura de cap a lui Bradley Diallo.

Fanii oltenilor, aflaţi în apropierea stadionului, au sărbătorit ca în vremurile bune. Au aruncat torţe aprinse în peluză şi câteva scaune au luat foc. Rapidiştii nu s-au regăsit după primirea golului şi le-au permis gazdelor să-şi dubleze avantajul. Dragoş Negru l-a învins pe Tătaru cu un şut de la distanţă.  FC U Craiova şi-a continuat asaltul la poarta echipei lui Iencsi. Claudiu Bălan a reuşit un super gol în prelungirile primei reprize.

Şi partea secundă a început prost pentru Rapid. Răducanu a marcat primul său gol în tricoul oltenilor şi a dus scorul la 4 la 0. Coşmarul a continuat pentru echipa lui Iencsi. Bălan a reuşit dubla, după o gafă a lui Voicu. S-a terminat 5 la 0 pentru FC U Craiova, care rămâne pe primul loc, cu 17 puncte, 21 de goluri marcate şi fără nicio înfrângere în primele 7 etape.  Rapid e pe locul 2, cu 13 puncte.

LIVE FC U Craiova - Rapid 5-0 (Diallo 5, Negru 22, Bălan 44, 73, Răducanu 51)

Min 74. GOL FC U Craiova! S-a marcat şi al cincilea gol al oltenilor. Autor: Bălan

Min 51. GOOL FC U Craiova! Robert Răducanu înscrie cu capul după o centrare a lui Anghelina

Min 44. GOOL FC U Craiova! Claudiu Bălan marchează al treilea gol al oltenilor

Min 22. Gol FC U Craiova!!! Radu Negru marchează cu un şut superb

Min 5. Gol FC U Craiova!! Centrare perfectă a lui Anghelina şi gol marcat de Diallo

Echipele de start:

FC U Craiova: Popa - Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebaert - Albu, Baetan, Negru, Anghelina - Cl Bălan, Răducanu
Rezerve: Mogoşanu, Diakite, Avram, Raicea, Blidar, Munteanu, Colacu, Compagno

Rapid: Tătaru - Voicu , Crişan, Nastos, Goge - Costin, Benzar, Fică - Drăghiceanu, Bălan, Hlistei
Rezerve: Ciuculescu, Manole, Mocioacă, Jorza, Ilie, Sefer


Răzvan Lucescu le ţine pumnii rapidiştilor

Lucescu junior este una dintre legedendele Rapidului din ultimii 15 ani şi vrea să-şi vadă fosta echipă din nou în Liga 1. Antrenorul lui Al Hilal e de părere că fotbalul românesc are nevoie de toate echipele mari, de tradiţie, înapoi pe prima scenă.

"Fotbalul românesc are nevoie de Rapid pe prima scenă. Îmi doresc din toată inima. Avem nevoie să creştem, avem nevoie ca acest campionat să se întărească şi se poate întări cu echipe importante, cu emulaţie, cu suporteri, cu oameni care să atragă sponsori şi aşa mai departe. Rapid este o echipă care ar putea să facă asta. Avem nevoie de un Rapid în prima ligă, avem nevoie de un Dinamo puternic, avem nevoie de Steaua puternică şi altfel organizată şi fără toate scandalurile care sunt  în fotbalul nostru", a spus Răzvan Lucescu.

Rapid a ratat promovarea în Liga 1 în sezonul trecut şi acum luptă din nou cu şanse pentru a-şi vedea visul împlinit.

Răzvan Lucescu a câştigat două Cupe ale României cu Rapid, în 2006 şi 2007, şi a dus echipa din Giuleşti până în sfertul UEFAnstastic din 2005, când Rapid şi FCSB au ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.

Stoenac a revenit la antrenamentele Craiovei

Atacantul de 27 de ani este o piesă esenţială în angrenajul echipei FC U Craiova 1948 SA. Jucătorul care a fost cel mai bun marcator al oltenilor în stagiunea trecută este şi preferatul fanilor, care salută în mediul online revenirea atacantului.

”Am revenit la antrenamente. Am discutat cu preparatorul nostru fizic şi am stablit cu dânsul un program pe care îl voi urma în următoarea perioadă. Pentru moment am început cu alergări. Nu mi-a fost deloc uşor în ultima lună, dar până la urmă am trecut cu bine. Am avut o ruptură la inghinali, iar timp de o lună am urmat un tratament pentru recuperare” a mărturisit fotbalistul care la un moment dat a intrat şi pe lista unor cluburi din străinătate.

Stoenac a anunţat şi când ar urma să joace primul meci în actuala stagiune: ”Eu sper că la meciul cu Petrolul o sa fiu apt sută la sută! Avem şi acea pauză după meciul cu Rapid, iar acest lucru ma ajută mult pentru a mă putea recupera fizic. Trebuie să muncesc de două ori mai mult, deoarece am pierdut toată pregătirea în tot acest timp. Mă bucur foarte mult că echipa merge bine, fiind pe primul loc în clasament. Asta mă motiveaza sa revin pe teren şi să muncesc alaturi de colegii mei pentru a câştiga fiecare meci”, a spus Stoenac pentru Ediţie.
 

Afla mai multe despre: craiova-rapid 

viewscnt
Articole similare