Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari, doar egal cu o divizionară secundă. Bergodi anunţă noi transferuri

VIDEO | FC Voluntari, doar egal cu o divizionară secundă. Bergodi anunţă noi transferuri

FC Voluntari

Comentarii

"Lanterna roşie" din Liga 1 a obţinut doar o remiză într-un meci amical cu Chindia Târgovişte, cu doar câteva zile înainte de reluarea Ligii 1. Bergodi încă nu şi-a definitivat lotul şi aşteaptă întăriri.

1-1 s-a terminat meciul FC Voluntari - Chindia Târgovişte, disputat la Buftea. Golul ilfovenilor a fost marcat de Adrian Bălan, în timp ce Chindia a punctat prin autogolul lui Răuţă. Cristiano Bergodi a început în următoarea formula: Vatca - Ricardinho, Russo, Balaur, Ion Gheorghe - Rauta, Capaţina, Deac, Popadiuc - Tudorie, Gadze.

Antrenorul italianu pare mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie: "Au venit în urmă cu pregătirea fizică, dar sunt jucători buni. Am adus jucători buni, liga a doua din Italia, în România pot face treabă bună, cu românii şi ceillaţi din lot. Pentru că sunt jucători buni. Se poate face ceva deosebit", dar anunţă că la echipa de pe ultimul loc din Liga 1 vor mai veni jucători: "Probabil 1-2 jucători vor mai veni pentru a defini lotul ca să ne salvăm de la retrogradare".

 

Afla mai multe despre: fc voluntarichindia targovistecristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare