Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB a anunţat plecarea lui Junior Morais. Brazilianul a izbucnit în lacrimi la despărţirea de foştii săi colegi: "Vă mulţumesc pentru tot!"

VIDEO | FCSB a anunţat plecarea lui Junior Morais. Brazilianul a izbucnit în lacrimi la despărţirea de foştii săi colegi: "Vă mulţumesc pentru tot!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Junior Morais s-a despărţit oficial de FCSB pentru a merge la Gaziantep Gazişehir. Clubul turc a plătit 600 de mii de euro pentru transferul fundaşului stânga.

"Mulţumim, Junior Morais! FCSB anunţă transferul lui Iraneuton Sousa Morais Junior la Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, din Superliga Turciei.

Jucătorul s-a deplasat miercuri Gaziantep, unde a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract valabil două sezoane. Fundaşul în vârstă de 32 de ani a evoluat, în cele două sezoane petrecute la FCSB, în 66 de partide, a înscris de 2 ori şi a oferit 4 pase de gol.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Junior pentru devotamentul arătat şi îi urează mult succes alături de noul său club!" , se arată în postarea de pe pagina de Facebook a clubului.

Despărţirea de foştii săi colegi de la FCSB s-a lăsat cu lacrimi şi cu aplauze pentru brazilianul Junior Morais.

Între timp, Junior Morais a fost prezentat la noua sa echipă. Astfel, după experienţa de la Astra Giurgiu, când au şi câştigat titlul în Liga I, Morais şi Şumudică vor colabora din nou la Gaziantep.

Afla mai multe despre: fcsbsteauamorais 

viewscnt
Articole similare