Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FCSB a urcat pe 2. Vintilă, un antrenor fericit: ”Am jucat fantastic! Am dominat jocul de la un capăt la altul!”

VIDEO FCSB a urcat pe 2. Vintilă, un antrenor fericit: ”Am jucat fantastic! Am dominat jocul de la un capăt la altul!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

În urma acestui rezultat, FCSB urcă de pe locul 5 pe locul 2, la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, luni, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în această etapă. Partida s-a disputat fără spectatori, ca măsură de protecţie împotriva extinderii numărului de îmbolnăviri cu coronavirus.

”Am mai făcut jocuri bune, dar acesta este un joc care consider că ne va descătuşa de acum încolo” a spus Bogdan Argeş Vintilă, după meci.

”Mă bucur foarte mult pentru jucători, mă bucur pentru că ştiu cât muncesc, ştiu cât suferă şi cât au suportat până acum tot felul de critici. Mă bucur pentru ei că şi-au dat seama până la urmă doar cu atitudine şi cu unitate reuşeşti să faci lucruri bune. Astăzi au avut atitudine şi au reuşit să joace în faţa unei echipe foarte bune” a mai adăugat tehnicianul roş-albaştrilor.

”Un joc fantastic. Îmi felicit echipa”

Bogdan Vintilă şi-a felicitat ulterior echipa pentru prestaţia din derby-ul cu Universitatea Craiova: ”Le-am spus că uşor, uşor echipa îşi va reveni, pentru că în ultimele două meciuri am marcat câte două goluri. Şi eram convins că vom marca, pentru că am jucători buni.  A fost un joc fantastic şi îi felicit. Efectiv am dominat jocul de la un capăt la altul din punct de vedere tactic”

Ce-i lipsea până acum echipei sale?  ”Nouă ne lipsea o victorie, un gol... la jocul cu Chindia, chiar dacă am fost apostrofaţi, copii au făcut un efort mare, am condus cu 1-0 şi am primit gol în prelungiri, în minutul 90+2. Atunci am fost criticaţi foarte aspru şi normal că şi-au pierdut puţin încrederea” a spus Vintilă.

Oaidă de două ori, Tănase şi Man au marcat golurile victoriei formaţiei roş-albastre, iar Andrei Vlad a făcut un meci bun: ”Nu are de ce să fie presiune. Este un portar bun, care trebuie să îşi facă datoria. I-am spus, apără ce ai de apărat, nu trebuie să faci minuni în poartă. Apără mingiile simple care trebuiesc apărate de orice portar. De aici pleacă tot, de la o siguranţă pe care trebuie să o transmiţi echipei. După care vin, odată cu  trecerea timpului capeţi încredere şi vin şi intervenţiile acelea spectaculoase”

În urma acestui rezultat, clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj - 29 de puncte, FCSB - 26 de puncte, CSU Craiova - 26 de puncte, Astra Giurgiu - 24 de puncte, FC Botoşani - 24 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 22 de puncte.

Afla mai multe despre: bogdan vintilăfcsb 

viewscnt
Articole similare