Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB şi-a prezentat noul echipament pentru meciurile de acasă: "Continuă povestea evoluţiei stelare". Când vor juca roş-albaştrii cu noile tricouri

VIDEO | FCSB şi-a prezentat noul echipament pentru meciurile de acasă: "Continuă povestea evoluţiei stelare". Când vor juca roş-albaştrii cu noile tricourigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a prezentat, pe pagina oficială de Facebook, noul echipament în care va evolua la meciurile de acasă în sezonul care va începe săptămâna viitoare.

"Noul echipament Nike a sosit!

La fel ca în fiecare an, FCSB şi partenerul tehnic Nike - prin Sport Time Trade - lansează un nou rând de echipament de joc pentru roş-albaştri. În această vară, a venit rândul kit-ului de acasă, care continuă povestea evoluţiei stelare, denumită Supernova, inspiraţia celor de la Nike atunci când au creat designul liniei vestimentare de la FCSB.

Astfel, FCSB şi Sport Time Trade, distribuitor Nike în România, anunţă cu mândrie că jucătorii noştri vor evolua, în premieră, în acest echipament în partida amicală cu AS FC Buzău, care se va disputa vineri, 9 iulie 2021, începând cu ora 19:30, pe stadionul ”Gloria”, din Buzău.

De asemenea, şi portarii vor beneficia de un echipament nou în acest sezon, disponibil în culorile negru, galben şi verde.

Noul tricou de joc va fi disponibil, începând de astăzi, pe www.magazinfcsb.ro" , a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

  • 550 lei costă noul tricou al FCSB-ului

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare