Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Final incredibil de sezon în Six Nations! Franţa, revenire senzaţională. ”Cocoşii” aproape de primul trofeu după 11 ani

VIDEO Final incredibil de sezon în Six Nations! Franţa, revenire senzaţională. ”Cocoşii” aproape de primul trofeu după 11 ani

Rugby

Comentarii

Six Nations a oferit o nouă zi spectaculoasă telespectatorilor Telekom Sport. Franţa a revenit senzaţional şi poate câştiga trofeul.

Franţa poate câştiga primul său trofeu după 11 ani

Final incredibil de sezon în Six Nations. Franţa a întors senzaţional soarta meciului cu Ţara Galilor în câteva minute şi este aproape de primul său trofeu după 11 ani.

În minutul 76, galezii erau campioni cu Mare Şlem, însă cocoşii galici au înscris două eseuri, dintre care unul transformat şi au câştigat dramatic, cu 32-30. Prima repriza a fost una perfect echilibrată, încheiată la egalitate. Cu 20 de minute înainte de final, galezii au făcut 30-20 şi păreau că se vor impune, însă Franţa nu a cedat. Teoretic, turneul s-a terminat, însă a rămas restanţa de la Paris cu Scoţia. Francezii trebuie să câştige cu bonus ofensiv şi la o diferenţă mai mare de 21 puncte şi devine campioană.

Marea surpriză a acestei ediţii este Anglia, care a terminat abia a cincea. Campioana en titre a suferit a treia înfrângere în cinci meciuri şi a terminat a cincea, cea mai slabă clasare în 22 de ediţii de Six Nations.

Scoţia a obţinut cea mai categorică victorie în faţa Italiei din istorie, în timp ce Squadra Azzurra este la a 32-a înfrângere consecutivă în competiţie. Ciulinii vor arbitra lupta la titlu în restanţa cu Franţa, pe care au deposedat-o şi anul trecut de trofeu în beneficiul Angliei.

Afla mai multe despre: six nations 

viewscnt
Articole similare