Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Finală inedită în Cupa Asiei! Cum s-a terminat derbyul Golfului din semifinalele competiţiei

VIDEO | Finală inedită în Cupa Asiei! Cum s-a terminat derbyul Golfului din semifinalele competiţiei
Comentarii

Qatarul a ajuns în finala Cupei Asiei din acest an după ce a umilit gazda turneului final. A învins EAU cu 4-0 şi va juca în premieră cu trofeul pe masă. Este prima oară în istorie când o naţională câştigă şase meciuri fără să primească gol.

Qatarul ajunsese în premieră în semifinalele unui turneu final al Cupei Asiei, dar echipa lui Felix Sanchez nu s-a oprit aici. A învins fără drept de apel Emiratele Arabe pentru a ajunge în ultimul act al competiţiei. Niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei. Qatarul a înscris de două ori până la pauză, iar golgheterul Ali Almoez şi-a făcut din nou datoria. Iar spre final scorul a luat proporţii.

A fost 4-0 pentru echipa care se pregăteşte şi pentru Cupa Mondială din 2022, care va fi găzduită chiar de ţara arabă. În ultimul act, Qatarul va întâlni Japonia echipă pe care nu a învins-o niciodată în cele 4 întâlniri directe de până acum. Niponii sunt la a treia finală consecutivă în Cupa Asiei, competiţie pe care au câştigat-o de patru ori în istorie.   

Afla mai multe despre: qatareaujaponiacupa asieifelix sanchez 

viewscnt
Articole similare