Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la Petrolul. "Este o situaţie delicată"

VIDEO | Flavius Stoican a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la Petrolul. "Este o situaţie delicată"

Petrolul

Comentarii

Petrolul a fost învinsă pe teren propriu, astăzi, de către UTA Arad, scor 0-3 (0-1), într-o partidă contând pentru etapa a doua a ligii secunde. Chiar dacă formaţia sa a pierdut la scor de neprezentare, Flavius Stoican a declarat că nu se gândeşte să părăsescă corabia. Dinamo, printre eventualele destinaţii.

Petrolul a fost învinsă clar de UTA Arad, scor 0-3 (0-1), pe propriul teren, însă antrenorul "lupilor galbeni", Flavius Stoican, nu face din acest lucru o tragedie. Are încredere în jucători, staff, dar mai ales suporteri săi. Ultimii s-au aflat ca de obicei la înălţime, şi-au încurajat favoriţii pe durata celor 90 de minute, iar la final i-au aplaudat pentru efort. Stoican a declarat că nu se gândeşte să plece de la Petrolul, chiar dacă ar fi vorba despre o ofertă din prima ligă, de la Dinamo Bucureşti.
"Gândul meu este la Petrolul. Vreau să fac treabă aici. Şi vreau să demonstrez că se poate, chiar dacă s-a făcut o echipă într-o perioadă foarte scurtă. Avem toate condiţiile, tot ce ne trebuie. Situaţia financiară, publicul. Asta le-am şi jucătorilor <<Sunteţi cam timoraţi. Oamenii v-au aplaudat că au văzut că aţi vrut, galerie v-a strigat numele, doar că vor să vă vadă pe voi şi calitatea individuală, pentru că o aveţi>>. Acesta este gândul meu, la Petrolul, nu la Dinamo. La Dinamo sunt alţii care îşi încearcă norocul. Este o situaţie delicată, nici nu mă gândesc. Este o presiune artificială. Jucătorii să joace fotbal, antrenorul să antreneze. Restul, că vin oamenii dezamăgiţi, trişti...ok, dar joacă echipa? Toată lumea o să-i iubească. Aşa şi la noi, o să ne iubească oamenii, fiindcă văd determinare. Dar vreau şi rezultate. Gândul meu este la Petrolul, nu vreau să vorbesc despre Dinamo. Treaba lor", a declarat Stoican.
 
În clasamentul Ligii a ll-a, Petrolul Ploieşti se află pe locul 14, cu trei puncte, iar runda viitoare va întâlni pe Dunărea Călăraşi, în deplasare, duminică, 18 august, de la ora 15.30

viewscnt
Articole similare