Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican îi ia apărarea lui Rus, după ce mijlocaşul l-a făcut K.O. pe Mihăilă: ”E un om deosebit!”

VIDEO | Flavius Stoican îi ia apărarea lui Rus, după ce mijlocaşul l-a făcut K.O. pe Mihăilă: ”E un om deosebit!”

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican s-a erijat în avocatul lui Laurenţiu Rus, după ce mijlocaşul de 33 de ani l-a lăsat inconştient pe tânărul Valentin Mihăilă, în Poli Iaşi - CS U Craiova 0-3.

Rus a provocat una dintre cele mai urât accidentări din acest sezon. Jucătorul lui Poli Iaşi l-a lovit puternic cu mâna în gât pe Mihăilă, intenţionat şi mijlocaşul de 18 ani a rămas inconştient. Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iaşi, spune însă că jucătorul său a rămas marcat de acel moment şi

”Nu a trecut şi nu trece printr-un moment bun pentru el. Regretă gestul respectiv, clar nu a fost intenţie, a vrut să oprească un adversar, nu şi-a controlat mişcarea şi de aceea a ieşit şi acea situaţie. Dar este cale lungă până la ce am văzut în presă că este călău sau încearcă prin nu ştiu ce metode să distrugă adversarii. El a fost aproape de el atât timp cât a stat în spital, toţi suntem cu gândul ca el să revină cât  mai repede şi sper ca s-o facă la următorul meci. Nu vreau ca oamenii să îl considere pe Laurenţiu Rus călăul Ligii 1”, a declarat Flavius Stoican.

După acea intrare, Laurenţiu Rus a cerut rezilierea contractului cu Poli Iaşi. Flavius Stoican spune asta vorbeşte despre caracterul lui Rus, dar nu crede că rezilierea contractului este o soluţie pentru o astfel de situaţie:d

”Asta înseamnă că un om conştientizează când greşeşte şi este important în momentele acelea să-i spui exact realitatea. Nu din cauza unui gest care, Doamne ajută!, nu a avut repercursiuni, tu ca şi jucător să-ţi închei cariera sau să-ţi reziliezi un contract, mai ales când este o dorinţă din partea ta. Noi suntem atenţi, trebuie să luăm o decizie cu toţii şi s-o analizăm, şi nu să o luăm doar în momentul când sunt nervi sau supărare sau stres. Pentru mine Laurenţiu Rus, este un om deosebit”, a mai spus Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoicanliga 1poli iasics u craiovalaurentiu rus 

viewscnt
Articole similare