Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florentin Matei, negru de supărare după ce a fost criticat de Teja şi Becali. Cum a fost surprins după meciul cu Voluntari

VIDEO | Florentin Matei, negru de supărare după ce a fost criticat de Teja şi Becali. Cum a fost surprins după meciul cu Voluntari

Superliga

Comentarii

Florentin Matei nu a fost în cea mai bună dispoziţie după meciul cu FC Voluntari, încheiat 2-2. Mijlocaşul FCSB-ului a fost schimbat la pauză, iar Mihai Teja şi Gigi Becali i-au criticat evoluţia.

Florentin Matei a fost titular cu FC Voluntari, dar la pauză a fost schimbat. O decizie care nu l-a încântat foarte mult. Mijlocaşul de 25 de ani era foarte supărat în momentul în care a părăsit stadionul din Voluntari şi a evitat un dialog cu jurnaliştii care-l aşteptau.



De altfel, după meci, Matei nu s-a bucurat nici măcar de susţinerea lui Mihai Teja: ”Nu a adus niciun aport deocamdată. Nu a fost în joc din punctul meu de vedere. Este normal, ai trei schimbări, trebuie să schimbi ceva când cineva nu joacă foarte bine, un jucător. Şi atunci trebuie să aduci ceva nou, ceva în plus”, a comentat antrenorul FCSB-ului.

Patronul l-a criticat şi el dur: ”Când era la Astra, era cel mai bun, acum parcă e un copil de mingi”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: mihai tejaflorentin matei 

viewscnt
Articole similare