Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florentin Matei ştie unde a venit: "Aici, când nu joci bine, eşti criticat". Ce planuri are la FCSB

VIDEO | Florentin Matei ştie unde a venit: "Aici, când nu joci bine, eşti criticat". Ce planuri are la FCSB

FCSB

Comentarii

Florentin Matei a fost crescut la juniorii celor de la FCSB, însă, în 2011, i-a părăsit pe roş-albaştri. La opt ani distanţă, mijlocaşul a revenit la vicecampioana României şi a fost prezentat oficial alături de noul antrenor, Mihai Teja.

"Sunt foarte fericit pentru că m-am întors acasă după opt ani. Ştiu ce înseamnă Steaua, sper să joc cât mai multe şi să realizăm lucruri frumoase în România. Este o cale de afirmare pentru mine, este cea mai mare echipă din România, dar ştiu că este presiune, iar eu voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta la câştigarea campionatului.

Ştiţi cum e la Steaua, când joci bine, eşti lăudat, iar când nu ai evoluţii bune, eşti criticat. Este normal acest lucru şi trebuie să ne asumăm. Am crescut în curtea Stelei, am plecat când eram foarte tânăr, am revenit la 25 de ani, e vârsta perfectă, mă simt matur şi cred că pot face faţă de această dată. Nu am de luat nicio revanşă, pentru că eu la 17 ani consider că nu eram pregătit să joc la Steaua. Ţineţi şi voi minte ce echipă era atunci la Steaua. Pentru mine a fost un pas înainte că am plecat, m-am maturizat în străinătate, iar acum mă simt foarte bine. Eu pot să joc pe mai multe posturi de la mijloc în sus, e normal să fie concurenţă" , a declarat Florentin Matei la conferinţă.

Afla mai multe despre: florentin mateifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare