Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone a vorbit despre concurenţa cu Falcao: "Este un jucător de mare clasă, dar nu mi-e teamă". Cum a găsit campionatul Turciei

VIDEO | Florin Andone a vorbit despre concurenţa cu Falcao: "Este un jucător de mare clasă, dar nu mi-e teamă". Cum a găsit campionatul Turciei

Stranieri

Comentarii

Atacantul Florin Andone recunoaşte că are parte de o concurenţă dificilă cu Falcao, pentru postul de titular în ofensiva echipei Galatasaray, însă spune că nu se teme de columbian.

"E destul de greu, vă daţi seama, Falcao este un jucător foarte important, de mare clasă, trebuie să mă acomodez la sistemul în care joacă Galata, e un fotbal total diferit, multă posesie, tot timpul am fost obişnuit să joc în echipe mai mici. Ok, au fost campionate mai mari dar echipe mai mici, să jucăm la contră.

Acum joc la o echipă mare la care echipele mici se apără şi nu sunt spaţii, este un fotbal diferit pentru mine dar o să încerc să mă adaptez, să muncesc şi să învăţ cât mai repede cum pot să profit de această situaţie.

Nu mi-e teamă de concurenţă, vă daţi seama că dacă mi-era teamă de concurenţă nu veneam la Galata, că ştiam că vine Falcao. Să fim modeşti, nu cred că este un atacant la Brighton precum Falcao. Am vrut să am parte de mai multe minute, să mă simt mai important în echipă. Vă daţi seama că o să fie foarte greu şi la Galata, foarte multe meciuri în care nu o să joc, sunt conştient de lucrul acesta. Dar în acelaşi timp avem 50-60 de meciuri într-un an, sigur o să joc şi sigur o să am foarte multe minute. Vreau doar să am parte de minute şi să încerc să revin la nivelul pe care îl aveam înainte", a spus Florin Andone.

Florin Andone, în lotul României pentru dubla cu Feroe şi Norvegia

Florin Andone face parte din lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia. Vineri, 4 octombrie, selecţionerul reprezentativei României a anunţat lotul final pentru următoarele două jocuri din preliminariile EURO 2020.

  • Insulele Feroe – România, 12 octombrie, ora 19:00 (Tórsvøllur, Torshavn)
  • România – Norvegia, 15 octombrie, ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti)

Reunirea tricolorilor este programată duminică, 6 octombrie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, acolo unde, de la ora 18:30 este programat primul antrenament înaintea “dublei” cu Insulele Feroe şi Norvegia. Şedinţa de pregătire va fi deschisă în totalitate reprezentanţilor mass-media şi suporterilor.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare