Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone a vorbit în presa din Spania despre meciul cu Real: "Nu ne e frică. Nu mai e cea mai bună echipă din lume"

VIDEO | Florin Andone a vorbit în presa din Spania despre meciul cu Real: "Nu ne e frică. Nu mai e cea mai bună echipă din lume"
Comentarii

Ultimele două clasate din grupa A a Ligii Campionilor se întâlnesc marţi seara. De la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1, Galatasaray primeşte vizita Realului, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe telekomsport.ro.

Florin Andone o cunoaşte bine pe Real Madrid şi chiar a reuşit să le marcheze "galacticilor" un gol în cele patru sezoane petrecute în prima ligă din Spania. Acum, atacantul român a vorbit pentru jurnaliştii de la as.com despre meciul pe care echipa sa, Galatasaray, urmează să-l dispute cu starurile lui Zidane.

"În acest sezon, nu este cel mai bun Real Madrid, cel cu care ne-am obişnuit. În ultimii ani, a câştigat de trei ori Liga Campionilor, a fost regina Europei. Acum are probleme în a câştiga meciurile, a fost dominată, dar rămâne Real Madrid.

Ce-i drept, nu mai este cea mai bună echipă din lume, pentru că, prin plecarea lui Cristiano Ronaldo, a pierdut din luciditate, din forţă. Nu ne este frică de Real Madrid. Avem respect, atât. Toată lumea vorbeşte despre importanţa meciului, că va fi unul foarte dificil, important, dar suntem conştienţi că putem câştiga împotriva Realului.

Ştim că Real este o echipă mare, ştim că este câştigătoarea Ligii Campionilor, ştim ce înseamnă Real Madrid, dar jucăm pe teren propriu, în faţa fanilor noştri, iar noi suntem o echipă bună, valoroasă care poate face un meci bun.

Benzema este un atacant de top, este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume în ultimii zece ani. A marcat mereu, a pasat mereu, a fost mereu important în jocul Realului, mereu a jucat titular la Real Madrid. Au existat ceva probleme când a fost Higuain, dar el a fost mai bun pentru jocul Realului, el a fost preferat de Cristiano, de Bale. După plecarea lui Cristiano Ronaldo, Benzema a devenit mai important, este un lider un teren, marchează mai mult. Pot să spun că este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. Îmi place mult" , a declarat Florin Andone pentru as.com.

Afla mai multe despre: florin andonegalatasarayreal madrid 

viewscnt
Articole similare